Service

Autocentrum Douwe de Beer heeft al vele jaren ervaring bij het assisteren van zowel particulieren als bedrijven bij het importeren van auto’s uit het buitenland. Vaak komen mensen bij ons terecht die een auto uit Duitsland willen importeren naar Nederland. Ook andere landen als Zwitserland, België en Italië zijn populaire landen om een auto uit te importeren.

Auto laten importeren door een specialist

Het is verstandig je uitgebreid te laten adviseren door een specialist bij het importeren van een auto, omdat de regelgeving omtrent de af te dragen BPM aan vele veranderingen onderhevig is. Wij zien het helaas maar al te vaak gebeuren dat mensen uiteindelijk te veel BPM betalen, doordat zij niet bekend zijn met het proces omtrent het importeren van een auto.

Verder horen wij meer dan eens dat het importeren van een auto per definitie voordelig is. Dit is overigens absoluut niet het geval. Of het interessant is om een auto te importeren hangt af van het type auto (merk en model), de leeftijd, de uitvoering en de periode van beoogde import. Laat u dus te allen tijde adviseren en begeleiden door een specialist en voorkom zo dat u veel geld verspilt.

Tot slot is er nog een reden waarom u het importeren van een auto het beste kan overlaten aan een professional. Het komt namelijk zeer geregeld voor dat het voordeel dat behaald wordt bij het importeren van een auto uit het buitenland teniet wordt gedaan wanneer men hun huidige auto verkoopt via bijvoorbeeld Marktplaats. Autocentrum Douwe de Beer, jarenlang dé expert op het gebied van auto import, begeleidt en adviseert u graag.

Auto op verzoek importeren

Geëinteresseerd in een auto uit het buitenland? Of een auto uit onze voorraad, maar dan in een andere uitvoering of kleur? Bij Autocentrum Douwe de Beer dient u eenvoudig een verzoek tot import in. Vul hiertoe het onderstaande formulier in en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte op maat toe!