Tweedehands auto leasen

Wanneer u een auto wilt leasen, dan is een tweedehands auto leasen zeker het overwegen waard. Een auto schrijft immers relatief het meeste af in de eerste twee jaar na de aanschaf. Door een auto te leasen die de grootste afschrijving al heeft gehad, weet u zeker dat u uw droomauto zo voordelig mogelijk kunt rijden. Bij Autocentrum Douwe de Beer begrijpen we dit, daarom hebben we altijd een ruime voorraad aan jonge tweedehands auto’s van de merken Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen, die u bij ons kunt leasen. Wij nemen graag de tijd voor u, om zo tot een auto en leaseovereenkomst te komen die precies past bij uw specifieke eisen, wensen en budget.

Voordelen van een tweedehands auto

Een tweedehands auto leasen kan bijzonder aantrekkelijk zijn. Zo hoeft u op de eerste plaats natuurlijk niet in één keer de totale koopsom van de auto te betalen. Daarnaast geeft het leasen van een auto ook veel zekerheid voor wat betreft de maandelijkse kosten. U betaalt namelijk iedere maand hetzelfde vooraf overeengekomen leasebedrag, waardoor vervelende financiële verrassingen definitief tot het verleden behoren. Voor bedrijven is een tweedehands auto leasen ook nog eens fiscaal erg aantrekkelijk, aangezien er geen investering met eigen liquide middelen (werkkapitaal) nodig is. Bij Autocentrum Douwe de Beer kunnen zowel bedrijven als particulieren profiteren van deze aantrekkelijke methode om een auto te bezitten. Omdat onze auto’s vaak nog relatief nieuw zijn en zich in een uitstekende technische staat van dienst bevinden, hoeft u zich tevens geen zorgen te maken over duur onderhoud of dure reparaties.

Tweedehands auto leasen bij Autocentrum Douwe de Beer

Bij Autocentrum Douwe de Beer kunt u een tweedehands auto leasen op basis van een financial lease overeenkomst. Met deze financieringsvorm kunt u bij ons de totale kosten van uw auto financieren, inclusief eventuele accessoires en opties. Ook is het mogelijk om uw huidige auto bij ons in te ruilen. Op onze website vindt u onze handige lease-calculator, waarmee u zelf binnen enkele minuten op eenvoudige wijze een indicatie van uw leasekosten kunt berekenen. Zodra u via onze website een lease-aanvraag indient zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden met u te bespreken.

Tweedehands auto leasen | Autocentrum Douwe de Beer