• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Occasions uit onze showroom:

 

Sorteren

Occasion kopen

Wilt u een occasion kopen van topkwaliteit? Dan zijn wij u bij Autocentrum Douwe de Beer graag van dienst. Bij ons vindt u namelijk een groot aanbod aan occasions uit het topsegment. In onze showroom staan onder andere sportieve Audi occasions, comfortabele BMW occasions, luxe Mercedes occasions en betaalbare Volkswagen occasions. Wanneer u een occasion wenst die wij op dit moment niet op voorraad hebben, kunnen wij u vaak toch van dienst zijn. In dit geval dient u een vrijblijvend importverzoek in, waarna wij op zoek gaan naar het merk en de specifieke uitvoering die u wenst. Ook is het mogelijk om op basis van uw zoekcriteria een occasion alert in te stellen. In dat geval krijgt u automatisch een bericht van ons, op het moment dat er een auto binnen is gekomen die aan uw zoekcriteria voldoet.

Een occasion kopen met inruil of op basis van lease

Wanneer u benieuwd bent naar de inruilwaarde van uw huidige auto, kunt u een vrijblijvende autotaxatie aanvragen. In dit geval doen wij een eerlijk bod op uw auto bij inruil voor een occasion uit onze voorraad. Daarnaast behoort ook occasion lease bij ons tot de mogelijkheden. Autocentrum Douwe de Beer biedt daartoe financial lease aan, een financieel aantrekkelijke mogelijkheid voor het leasen van een occasion. Met onze leasecalculator kunt u zelf berekenen hoeveel het kost om één van onze occasions te leasen. Ook bij het leasen van een occasion, kunt u uw huidige auto gewoon inruilen.

Waarom klanten bij ons een occasion kopen

U vraagt zich misschien af waarom u uw volgende auto bij Autocentrum Douwe de Beer zou moeten kopen. In dat geval is het goed om te weten dat wij bekend staan om onze huiselijke sfeer. In onze showroom kunt u onder het genot van een kop koffie of thee, in alle rust onze occasions bekijken en ons alles vragen wat u maar wil. Ook is het mogelijk dat wij u op basis van uw mobiliteitsbehoefte een aantal keuzes voorleggen. Niks moet, alles is mogelijk. Bijkomend voordeel, is dat wij elke dag ons best doen om de meest luxe jonge occasions in te kopen, voor de scherpste prijs. U profiteert hierbij van ons uitgebreide inkoopnetwerk, dat wij in de afgelopen jaren op hebben weten te bouwen. Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom.

Auto nieuws