• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

BMW occasions uit onze showroom:

 

Sorteren

Onze BMW occasions

BMW’s staan bekend als Duitse auto’s van hoge kwaliteit, waaraan maximaal rijgenot beleefd wordt. Dit ultieme rijgenot wordt onder andere bereikt door een geweldige wegligging, direct stuurgedrag en de keuze uit een aantal sportieve motoren. Het mag daarom geen verrassing zijn dat auto’s van het merk BMW vooral populair zijn bij mensen die veel tijd op de weg doorbrengen. Ook occasions van het merk BMW zijn populair, een jonge BMW occasion is namelijk een voordelig alternatief voor een nieuwe auto. Bij Autocentrum Douwe de Beer vindt u BMW occasions van slechts enkele jaren oud, met een rijke uitrusting en perfecte technische staat. Dit biedt u de mogelijkheid om een occasion met de kwaliteit van een nieuwe auto te rijden, voor een prijs die significant lager ligt.

BMW occasion leasen

Wanneer u waarde hecht aan uw liquiditeit, dan bieden wij u de mogelijkheid om een BMW occasion te leasen. Dit kan bij Autocentrum Douwe de Beer op basis van financial lease. Vaste afschrijving en vaste maandelijkse kosten zijn de kenmerken van dit transparante product. Doordat nieuwe auto’s de grootste afschrijving hebben in de eerste jaren na aanschaf, kunt u een jonge BMW occasion leasen voor een extra voordelig maandbedrag. Ook bij het leasen van een BMW occasion geldt, dat u uw huidige auto gewoon bij ons in kunt ruilen.

Staat de perfecte BMW occasion er niet bij?

Wij snappen dat iedereen andere eisen stelt bij de aankoop van een auto en daarom is het onmogelijk om een aanbod met BMW occasions samen te stellen dat aan ieders wensen voldoet. Mocht de perfecte BMW occasions er voor u dus niet bij staan, dan bieden wij u een tweetal mogelijkheden. Zo kunt u een importverzoek indienen, waarna wij voor u op zoek naar een BMW die aan al uw wensen en eisen voldoet. Wij zoeken hierbij in binnen- en buitenland, waarbij wij altijd op zoek zijn naar de optie die voor u het meest voordelig uit zal pakken. Heeft u minder haast, dan kunt u ook een occasion alert instellen. Op dat moment ontvangt u van ons een e-mail op het moment dat er een occasion binnen is gekomen die aan uw zoekcriteria voldoet.

Auto nieuws

Auto import in 2020

28 december 2020

De import van occasions is voor veel autodealers zeer aantrekkelijk, maar dit jaar was dat mede door de coronacrisis wel even anders. 2020 is helaas voor veel ondernemers een slecht jaar, zo ook voor de auto import.Auto import herstelt Het begin van de coronacrisis was de zwaarste periode voor [...]

Lees meer >