• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

BMW occasions uit onze showroom:

 

Sorteren

Onze BMW occasions

BMW’s staan bekend als Duitse auto’s van hoge kwaliteit, waaraan maximaal rijgenot beleefd wordt. Dit ultieme rijgenot wordt bereikt door een geweldige wegligging, direct stuurgedrag en de keuze uit een aantal sportieve motoren.

BMW auto’s zijn vooral populair bij mensen die veel tijd op de weg doorbrengen. Bij Douwe de Beer verkopen en leasen we dan ook BMW’s aan bedrijven en taxiondernemers. Maar bent u als particulier op zoek naar een prachtige nieuwe wagen? Ook dan zien we u graag terug in ons autocentrum.

Een jonge BMW occasion is een voordelig alternatief voor een nieuwe auto. Bij Autocentrum Douwe de Beer vindt u BMW occasions van slechts enkele jaren oud, met een rijke uitrusting en perfecte technische staat. Dit biedt u de mogelijkheid om een occasion met de kwaliteit van een nieuwe auto te rijden, voor een prijs die significant lager ligt.

BMW lease

Wanneer u waarde hecht aan uw liquiditeit, dan bieden wij u de mogelijkheid om een BMW occasion te leasen. Dit kan bij Autocentrum Douwe de Beer op basis van financial lease. Hierbij leaset u een BMW voor een vast bedrag per maand en kunt u rekenen op een transparante deal.

Doordat gloednieuwe BMW’s de grootste afschrijving hebben in de eerste jaren na aanschaf, kunt u een jonge BMW occasion leasen voor een extra voordelig maandbedrag. Hierdoor bespaart u flink op kosten maar geniet u nog steeds van een prachtige auto uit het hogere segment.

Ook bij het leasen van een BMW occasion geldt, dat u uw huidige auto gewoon bij ons in kunt ruilen. Zo kunt u met een mooie inruilwaarde uw nieuwe droomauto aanschaffen of leasen.

Uw nieuwe BMW occasion leasen bij Douwe de Beer

Bij Autocentrum Douwe de Beer hebben we diverse BMW occasions. Zo kunt u gaan voor een BMW die op diesel of benzine draait of juist een elektrische BMW. Daarnaast hebben we diverse modellen en series BMW’s. Kies bijvoorbeeld een sportief model uit de BMW 1 serie of een stoere BMW X2 occasion?

Staat uw perfecte BMW occasion er voor u niet bij? Dan bieden wij u een aantal mogelijkheden. U kunt een importverzoek indienen, waarna wij voor u op zoek gaan naar een BMW die aan al uw wensen en eisen voldoet. Wij zoeken hierbij in binnen- en buitenland, waarbij wij altijd op zoek zijn naar de optie die voor u het meest voordelig uit zal pakken.

Heeft u minder haast, dan kunt u ook een occasion alert instellen. Op dat moment ontvangt u van ons een e-mail op het moment dat er een occasion binnen is gekomen die aan uw zoekcriteria voldoet.

Wanneer u een BMW occasion bij ons leaset of heeft gekocht, kunt u voor uw onderhoud en reparaties uiteraard ook bij ons terecht. In onze werkplaats hebben we ervaren specialisten die uw BMW in topconditie behouden. Kom regelmatig langs voor een kleine onderhoudsbeurt zodat u altijd veilig en verantwoord op de weg kunt blijven rijden en nog langs plezier heeft van uw BMW.

Meer weten over onze BMW occasions en de mogelijkheden voor het aanschaffen en leasen? Neem gerust contact op of kom langs in ons autocentrum. Daar staan alle occasions op display en bij serieuze interesse kunt u een mooie proefrit maken. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u alles over de BMW occasions vertellen en u adviseren.

Neem contact op

Auto nieuws