• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Mercedes occasions uit onze showroom:

 

Sorteren

Onze Mercedes occasions

Comfortabele, luxe Duitse auto’s met een extreem hoog afwerkingsniveau, dat typeert de auto’s van Mercedes het best. Het is daarom niet verrassend dat Mercedes bekend is bij een groot publiek en geliefd is bij automobilisten die vaak op de weg zitten. Het is niet voor niets dat vele taxiondernemers voor dit prachtige merk kiezen. Autocentrum Douwe de Beer heeft zich gespecialiseerd in het merk Mercedes en is daarom lid van de Mercedes-Benz Specialisten Groep (MBSG). In ons aanbod vindt u een ruime selectie met jonge Mercedes occasions en in onze werkplaats vindt u specialisten die al het onderhoud aan uw Mercedes uit kunnen voeren.

Mercedes Benz heeft een breed gamma met modellen, wat zich uit in ons diverse aanbod. Bezoek ons bijvoorbeeld eens voor een ruime Mercedes B-Klasse, een rijk uitgeruste Mercedes C-Klasse, een luxe Mercedes E-Klasse of voor de fenomenale S-Klasse. In onze showroom staan de auto’s ruim opgesteld en is er alle tijd voor een bezichtiging en uitleg. Heeft u serieuze interesse in een van onze occasions, dan kunt u uiteraard een proefrit maken. Wij helpen u graag bij de keuze van een auto die bij uw wensen en eisen past.

Mercedes occasion leasen

Bij Autocentrum Douwe de Beer helpen wij regelmatig particulieren, zakelijke rijders en taxiondernemers bij het vinden van hun droom-Mercedes. Omdat de rijeigenschappen van een Mercedes bovengemiddeld goed zijn en omdat jonge Mercedes occasions voorzien zijn van de nieuwste snufjes op het gebied van autotechniek en veiligheid, zijn dit ideale auto’s voor mensen die veel op de weg zitten. Bovendien biedt Autocentrum Douwe de Beer u de mogelijkheid om een Mercedes te leasen op basis van financial lease. Hierbij leaset u een occasion van enkele jaren oud tegen een vast maandbedrag. Voordeel is, dat de leasetermijn veel lager uitvalt dan wanneer u een nieuwe auto leaset bij een grote leasemaatschappij. Bovendien zijn al onze occasions uit voorraad leverbaar, waardoor u profiteert van een extra korte levertijd.

Staat de perfecte Mercedes occasion er niet bij?

Hoewel wij ons best doen om een ruim en gevarieerd aanbod aan Mercedes occasions op voorraad te houden, is de kans aanwezig dat de perfecte Mercedes er voor u niet bijstaat. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een importverzoek in te dienen via onze website. U geeft in dat geval aan ons door wat voor Mercedes u zoekt en wij gaan vervolgens in binnen- en buitenland op zoek naar uw droom-Mercedes. Geen haast? Dan kunt u ook een occasion alert instellen. In dat geval houden wij u op de hoogte wanneer een occasion die aan uw zoekcriteria voldoet is opgenomen in onze voorraad.

Auto nieuws