Kleine beurt auto

Om veilig en verantwoord met uw auto op de weg te blijven is het belangrijk om regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u bij Autocentrum Douwe de Beer terecht. Onze monteurs kijken uw auto tijdens een kleine beurt na op een reeks essentiële punten. Op deze manier kunnen zij eventuele problemen vroegtijdig signaleren en voorkomen. Zo bespaart u duur onderhoud voor uw auto in de toekomst.


Kleine beurt auto | Auto onderhoud | Autocentrum Douwe de Beer

Kleine beurt auto checklist

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt kijken we uw auto na aan de hand van een checklist. Deze checklist en controle kan verschillen per merk aangezien ieder automerk en model een ander onderhoudsplan kan hebben.

De checklist bestaat uit het verversen van vloeistoffen en controleren van een aantal functies van uw auto. Zo verversen of vervangen we uw motorolie en ruitenvloeistof en controleren we uw remmen, gordels, banden en stuurbekrachtiging. Daarnaast lopen we uw oliefilter, koelsysteem, en accu na.

Aan de hand van deze checklist zorgen we ervoor dat uw auto op alle punten weer goed en veilig functioneert zodat u weer veilig de weg op kunt gaan. Uiteraard kunt u ook bij ons autocentrum terecht voor een APK keuring en een grote beurt.


Kosten kleine beurt

De prijs van een kleine onderhoudsbeurt verschillen per type auto. Dit ligt onder andere aan het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders in uw auto. Verder zijn het merk, het model en de leeftijd van uw auto ook van invloed op de kosten van de kleine beurt.

Voor meer informatie over de kosten voor het kleine onderhoud zien we u graag in ons autocentrum. Daar kunnen we u meer vertellen over de kleine onderhoudsbeurt en de kosten. Of neem gerust contact met ons op.

Neem contact op


Kleine onderhoudsbeurt nodig?

Wanneer uw auto een kleine beurt nodig heeft is afhankelijk van hoe intensief u uw auto gebruikt. Rijdt u veel en lange kilometers? Dan raden we aan om regelmatig langs te komen voor een kleine beurt om slijtage of eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Ook wanneer u binnenkort op vakantie gaat met de auto raden we het aan om langs te komen voor een kleine onderhoudsbeurt.


Verschillende onderhoudsbeurten

Naast een kleine onderhoudsbeurt kunt u ook bij ons terecht voor een grote onderhoudsbeurt en een APK keuring. Het verschil tussen een grote en een kleine beurt ligt bij het feit dat de auto bij een grote beurt op meer punten wordt nagelopen. Zo wordt bijvoorbeeld de motor ook grondig gecontroleerd. Beide beurten zijn preventief en zorgen ervoor dat u geen risico loopt en veilig kunt blijven rijden.

Het verschil met een APK keuring is dat een APK verplicht is. Veel klanten combineren de APK keuring en de kleine beurt zodat de auto met een goed onderhoud en een veilige controle weer de weg op kan.

Kom langs in de werkplaats van ons autocentrum. Onze monteurs helpen u graag met het onderhoud van uw auto. De werkplaats is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00.

Maak eenvoudig een afspraak.