Tweedehands BMW

BMW staat voor échte Duitse degelijkheid, sportiviteit en rijplezier. Laat dit uw hart sneller kloppen? Dan is een tweedehands BMW zeker iets voor u! Bij Autocentrum Douwe de Beer selecteren wij voor onze klanten enkel BMW occasions van absolute topkwaliteit. Om die reden vindt u in ons assortiment dan ook een groot aantal jonge occasions met relatief weinig kilometers, waarvan de onderhoudshistorie bij ons volledig bekend is. Op onze website kunt u snel een gemakkelijk een overzicht krijgen van het actuele aanbod aan tweedehands BMW modellen. En mocht u de BMW’s in levenden lijve willen bewonderen, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom!

Onze tweedehands BMW modellen

BMW heeft al jaren een zeer uitgebreid modellenspectrum. Of u nu kiest voor een sportieve BMW 1-serie hatchback, de BMW 3-serie middenklasser, de zakelijke BMW 5-serie of de luxe BMW 7-serie, bij Autocentrum Douwe de Beer hebben wij nagenoeg altijd de voornoemde modellen op voorraad. Daarnaast hebben wij ook regelmatig de BMW X3 en X5, de BMW 4-serie en 6-serie coupé; en exclusieve BMW X6-serie SUV in ons assortiment. Onze BMW’s zijn erg populair, hierdoor kan het verloop erg snel gaan en ons aanbod per dag wijzigen. Wij adviseren u dan ook om direct contact met ons op te nemen, wanneer u een mooie BMW occasion heeft gezien. Dan kunnen wij de occasion beschikbaar maken voor een proefrit. Vul daarom nu ons contactformulier in of bel met telefoonnummer: 0321 – 320 202.

BMW bij Autocentrum Douwe de Beer

Wilt u een tweedehands BMW kopen, een BMW leasen of een BMW importeren? Bij Autocentrum Douwe de Beer hebben wij alle ervaring in huis om aan de meest uiteenlopende wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Na een persoonlijk gesprek bekijken we gezamenlijk welke mogelijkheden er voor u bestaan. Pas als u volledig tevreden bent met uw toekomstige BMW en de bijbehorende betalingscondities, zullen wij de overschrijving van de auto voor u in orde maken. En als u wilt, dan rijdt u nog dezelfde dag weg in uw nieuwe aanwinst! En krijgt u ooit te maken met een storing of noodzakelijk onderhoud, weet dan dat onze werkplaats en monteurs voor u klaar staan!

Tweedehands BMW | Autocentrum Douwe de Beer