Als u bij Autocentrum Douwe de Beer een jong gebruikte occasion koopt of leaset, dan mogen wij u diverse afleverpakketten aanbieden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Uiteraard kunt u bij veel van onze jong gebruikte auto’s aanspraak maken op de fabrieksgarantie, maar als professioneel autobedrijf kijken wij uiteraard verder dan enkel de garantie. Standaard bieden wij u daarom ons ‘Vertrouwde Selectie Pakket’ aan. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om hiervan af te wijken en te kiezen voor het pakket dat het beste bij u past.

Of u nu mobiliteitsgarantie wenst, kleine deukjes en krasjes wilt laten wegwerken of een volledig nieuwe mattenset verwacht bij aflevering van uw occasion, binnen onze drie pakketten is alles mogelijk! Er is altijd wel een pakket dat voldoet aan uw specifieke eisen en wensen op het gebied van garantie en zekerheid.

Door ons wordt een drietal standaard typen afleverpakketten geboden (download hier ons overzicht):

  • Meeneempakket (€ 0,-)
  • Vertrouwde Selectie Pakket (€ 650,-)
  • Extra Zekerheid Pakket (€ 1.250,-)

Onze afleverpakketten zijn opgebouwd uit de volgende thema’s:

  • Zekerheid
  • Onderhoud
  • Optisch
  • Aflevering
  • Administratief

Gaat u voor de scherpste prijs, dan kiest u voor het Meeneempakket. Houdt u echter van meer zekerheid, kies dan voor het Extra Zekerheid Pakket met daarin onder andere extra BOVAG garantie, mobiliteitsgarantie, levenslang gratis APK en nog véél meer!

Zekerheid

Standaard garanderen wij dat de kilometerstand op de teller van iedere occasion die u bij Autocentrum Douwe de Beer koopt of leaset, overeenkomt met de daadwerkelijke hoeveelheid gereden kilometers. Kortom, geen vervelende verrassingen achteraf. Enerzijds worden alle auto’s getoetst in de database van de RDW (voorheen Nationale Auto Pas) en anderzijds wordt de opgetekende onderhoudshistorie van de auto gecontroleerd. De lengte van uw garantietermijn is flexibel en bepaalt u zelf. Binnen ons ‘Vertrouwde Selectie Pakket’ heeft u recht op 6 maanden BOVAG garantie. In ons ‘Extra Zekerheid Pakket’ wordt maar liefst 6 maanden extra CarGarantie verleend, welke u additioneel nog eens kunt verlengen tot 2 jaar (vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden)!

Onderhoud

Al onze auto’s brengen voorafgaand aan hun aflevering een bezoek aan onze hightech werkplaats met gekwalificeerde monteurs. Zij onderwerpen iedere auto aan een aflevercontrole, zodat alle klanten van Autocentrum Douwe de Beer uiterst veilig de weg op gaan. Kiest u bij aflevering van uw auto voor ons ‘Vertrouwde Selectie Pakket’, dan wordt uw auto tevens onderhouden volgens het fabrieksschema en wordt –indien noodzakelijk– zelfs de distributieriem vervangen. En, uiteraard verlaat geen enkele occasion ons autobedrijf zonder een geldig APK-bewijs. Wanneer uw keuze is gevallen op ons ‘Extra Zekerheid Pakket’, dan ontvangt u zelfs een compleet nieuwe APK!

Optisch

Voordat een auto in onze showroom verschijnt is deze door professionals optisch verkoopklaar gemaakt. Tijdens een bezoek aan onze showroom zult u ervaren dat wij bijzonder veel zorg besteden aan het uiterlijk van onze occasions en dat wij oog hebben voor zelfs de kleinste details! Onze auto’s worden dan ook van binnen en buiten gereinigd en gepoetst. Wel zo prettig! Ook kunnen kleine (parkeer)deukjes desgewenst worden weggewerkt en zullen kleine beschadigingen middels spotrepair onzichtbaar worden gerepareerd. Verder mag niet onvermeld blijven dat wij onze auto’s afleveren met luxe kentekenplaten (opgelegde letters). Ziet u uw auto echter meer als een gebruiksvoorwerp of vindt u uw toekomstige auto ook zonder beauty behandeling al helemaal passend? Kies dan voor ons ‘Meeneempakket’.

Aflevering

Voor de aflevering van uw auto maken wij graag even wat tijd vrij. De koop of lease van een auto is namelijk een behoorlijke beslissing en daarom vinden wij het bij Autocentrum Douwe de Beer niet meer dan normaal om hier aandacht aan te besteden. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten een leuk kennismakingspakket ontwikkeld. U krijgt met ons kennismakingspakket inzicht in alle services en diensten waarmee wij u kunnen ontlasten. Daarnaast streven wij ernaar dat u niet alleen voor de aanschaf van een volgende auto terugkomt, maar dat u evengoed uw weg weet te vinden naar ons autobedrijf voor een heerlijk kopje koffie, vragen over uw auto of voor eventuele reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Als geschenk geven wij bij de aanschaf van een van onze auto’s een KiKa-beer cadeau. Een knipoog naar onze naam én als vanzelfsprekend ter ondersteuning van het goede doel!

Administratief

Het kopen of leasen van een auto is waarschijnlijk niet iets dat u dagelijks doet. Omdat Autocentrum Douwe de Beer jarenlange ervaring heeft in de autobranche, kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Denk bijvoorbeeld aan het volledig verzorgen van de eventuele inruil van uw huidige auto en de administratieve afwikkeling die komt kijken bij de aanschaf van uw ‘nieuwe’ auto. Van ons ontvangt u direct een vrijwaring van uw ingeruilde auto, zodat de wegenbelasting stopt en u voor de verzekering een bewijs in handen heeft dat de auto niet meer in uw bezit is. Daarnaast ontvangt u een gespecificeerde factuur die u eenvoudig middels internetbankieren ter plekke in onze showroom kunt voldoen (de mutatie moet zichtbaar op onze rekening zijn alvorens u met uw aanschaf de weg op gaat). Wel zo gemakkelijk!

Klik hier voor de specificaties van onze afleverpakketten.