• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Mini occasions uit onze showroom:

 

Sorteren

MINI occasions

Overweegt u om een MINI te kopen? Op deze pagina vindt u het gehele aanbod aan MINI occasions, dat door Autocentrum Douwe de Beer wordt aangeboden. Kunt u uw gewenste tweedehands MINI niet vinden? Dan gaan wij, van Autocentrum Douwe de Beer,  gratis voor u op zoek binnen ons partnernetwerk. Via ons partnernetwerk kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven tweedehands MINI’s inkopen. Dit betekent dat u altijd bent verzekerd van een scherpe prijs. Autocentrum Douwe de Beer kan ook voor u de gewenste MINI occasion importeren.

MINI occasions van Autocentrum Douwe de Beer

Bent u benieuwd wat de inruilwaarde is van uw huidige auto en wat u eventueel nog moet bijbetalen op de tweedehands MINI? Vraag dan een autotaxatie aan. Autocentrum Douwe de Beer biedt ook Audi occasions, Mercedes occasions en Volkswagen occasions aan. Interesse? Bekijk dan het complete occasion overzicht.

Auto nieuws

Denkt u erover na om een elektrische auto aan te schaffen? Dan is het belangrijk om te kijken naar de verschillende opties met betrekking tot het bemachtigen van een elektrisch voertuig. U kunt er namelijk voor kiezen om een elektrische auto te leasen of te kopen. In dit nieuwsbericht vertellen wij [...]

Lees meer >