• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Mini occasions uit onze showroom:

 

Sorteren

MINI occasions

Overweegt u om een MINI te kopen? Op deze pagina vindt u het gehele aanbod aan MINI occasions, dat door Autocentrum Douwe de Beer wordt aangeboden. Kunt u uw gewenste tweedehands MINI niet vinden? Dan gaan wij, van Autocentrum Douwe de Beer,  gratis voor u op zoek binnen ons partnernetwerk. Via ons partnernetwerk kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven tweedehands MINI’s inkopen. Dit betekent dat u altijd bent verzekerd van een scherpe prijs. Autocentrum Douwe de Beer kan ook voor u de gewenste MINI occasion importeren.

MINI occasions van Autocentrum Douwe de Beer

Bent u benieuwd wat de inruilwaarde is van uw huidige auto en wat u eventueel nog moet bijbetalen op de tweedehands MINI? Vraag dan een autotaxatie aan. Autocentrum Douwe de Beer biedt ook Audi occasions, Mercedes occasions en Volkswagen occasions aan. Interesse? Bekijk dan het complete occasion overzicht.

Auto nieuws

In deze onzekere tijden begrijpen wij dat u wellicht twijfelt om ons te bezoeken. Wij willen dan ook benadrukken dat wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en de richtlijnen van het RIVM en de GGD volgen. Naast deze richtlijnen hebben wij tijdelijke huisregels [...]

Lees meer >