Tweedehands auto leasen

Een tweedehands auto leasen is extra voordelig. Dit komt omdat nieuwe auto’s relatief het meeste afschrijven in de eerste twee jaar na aanschaf. Door een auto van twee tot drie jaar oud te leasen, zorgt u ervoor dat de auto de grootste afschrijving al heeft gehad. Op dat moment weet u zeker dat u uw droomauto zo voordelig mogelijk kunt rijden. Bij Autocentrum Douwe de Beer begrijpen we dat dit aantrekkelijk voor u is, daarom hebben we altijd een ruime voorraad aan jonge tweedehands auto’s van de merken Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen, die u via ons kunt leasen.

Voordelen van het leasen van een tweedehands auto

Steeds meer mensen kiezen voor het leasen van een occasion in plaats van aankoop in één keer en dat is niet voor niets. Een tweedehands auto leasen heeft namelijk zowel zakelijk als particulier een aantal voordelen die wij hieronder voor u opsommen.

  1. U hoeft niet te sparen om in één keer de door u gewenste occasion te betalen
  2. U betaalt een overzichtelijk vast bedrag per maand
  3. Het is fiscaal aantrekkelijk voor ondernemers
  4. U heeft geen zorgen voor duur onderhoud bij het leasen van een jonge tweedehands auto

Tweedehands auto leasen bij Autocentrum Douwe de Beer

Autocentrum Douwe de Beer staat altijd persoonlijk voor u klaar. Dit betekent dat u bij ons ook een tweedehands auto kunt leasen op basis van financial lease. Het maakt hierbij niet uit of het om een zakelijke- of een particuliere overeenkomst gaat. Eventuele accessoires kunnen ook gefinancierd worden en ook het inruilen van uw huidige auto is geen enkel probleem. Wilt u zo snel mogelijk een indicatie ontvangen van het maandbedrag dat u gaat betalen? Vul dan vrijblijvend onze online leasecalculator in. Indien deze indicatie u bevalt, kunt u gelijk een leaseofferte aanvragen via onze website. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.


Tweedehands auto leasen | Autocentrum Douwe de Beer