Maak direct een afspraak

Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op voor meer informatie

Uw Tesla onderhoud bij Douwe de Beer

Autocentrum Douwe de Beer is dé plek voor de onderhoud van uw Tesla. Voor zowel elektrische als hybride auto's zijn wij de ideale autogarage om te zorgen dat uw auto als een zonnetje blijft rijden en dat u zorgeloos de weg op kan! Het is belangrijk om tijdig uw Tesla te laten controleren en regelmatig te onderhouden, zeker als u veel kilometers maakt.

Bij Douwe de Beer besteden wij persoonlijke aandacht aan uw Tesla en kijken we zorgvuldig welke onderhoudsbehandeling deze nodig heeft. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende onderhoudsbehandelingen zodat uw Tesla daadwerkelijk het onderhoud krijgt wat nodig is. Dit onderhoud voeren wij bovendien uit met professionele apparatuur en onze gecertificeerde monteurs beschikken over de juiste vakkennis. Wij staan dagelijks voor u klaar dus kom vooral langs!

Onderhoud Tesla

Tesla's hebben als elektrische auto niet het gebruikelijke onderhoud nodig zoals bij auto's die op benzine of diesel rijden. Bij Douwe de Beer zijn wij ons hiervan bewust en bieden daarmee gericht onderhoud voor elektrische auto's. Zo letten wij bij het onderhoud van uw Tesla juist op de verschillende elektrische componenten zoals accu's, oplaadsystemen, systeem koelingen en elektromotoren. Ook controleren wij uw banden, remmen en ruitenwissers en vullen we de remvloeistof bij. Wanneer een of meer van deze onderdelen niet meer in de goede staat zijn zullen we deze repareren of vervangen, zodat u veilig in uw Tesla kan blijven rijden. Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons voorop.

Bij het onderhoud vervangen we ook de interieurfilter. Voor uw comfort en veiligheid is het belangrijk om deze jaarlijks te vervangen. Daarnaast controleren we het koelsysteem. Zeker bij elektrische auto's is het van belang dat deze goed werkt om oververhitting van of binnen de auto te voorkomen.

Professioneel onderhoud bij Douwe de Beer

Bij autocentrum Douwe de Beer beschikken we over professionele apparatuur zodat uw Tesla de beste onderhoudsbehandeling krijgt. Onze monteurs beschikken over de juiste expertise en kennis om uw Tesla weer als nieuw te laten rijden. Het onderhoud is dan ook op dealerniveau waardoor uw Tesla van hoge kwaliteit blijft. Met onze professionele elektronica software zijn wij bovendien dé specialist om elektrisch rijden veilig en zorgeloos te maken. Wij hebben alle kennis en gereedschappen in huis om uw Tesla te voorzien van het juiste en deskundige onderhoud.

We raden aan om jaarlijks uw Tesla te laten controleren voor onderhoud. Zo voorkomt u het vervelende scenario dat u opeens met kapotte onderdelen op de weg staat. Bij Douwe de Beer zorgen we ervoor dat uw Tesla weer helemaal in orde op de weg kan blijven. U kunt ook terecht voor een APK keuring bij ons. Wij zorgen dat uw Tesla daar helemaal klaar voor is zodat u in één keer door de keuring komt. Zo garanderen wij veiligheid, optimale prestaties en duurzaamheid.

Heeft uw Tesla een onderhoudsbeurt nodig? Neem contact op en maak een afspraak bij onze garage.

Recensies

review-top-img

Keurige service beurt. Helder afgesproken wat te doen, geen verborgen kosten, en overleg bij vragen. Advies op vraag, en terugkoppeling zodra het antwoord gevonden is.

Sander - Almere
review-bottom-img
review-top-img

Als vaste klant, nog steeds zeer tevreden over de verrichte onderhoudsbeurten. En een prettig contact met de werkplaats.

Egbert - Lelystad
review-bottom-img