Autogarage

De service van Douwe de Beer staat hoog aangeschreven. Voorkomende reparaties en onderhoud doen we in een high-tech autogarage. Daarnaast werken we nauw samen met bekende regionale dealers. Zo geniet u optimaal van uw auto en weet u zeker dat uw auto onderhouden en gerepareerd wordt door een merkspecialist.

Wij zorgen ervoor dat u gedurende het onderhoud of reparatie van uw auto er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Dit doen wij door bijvoorbeeld de auto bij u thuis of op kantoor op te halen en terug te brengen. Of door te zorgen dat het (gratis) vervangend vervoer klaar staat wanneer u uw auto brengt. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om naar de desbetreffende sectie van onze website te gaan.

Autocentrum Douwe de Beer staat bovendien ook voor u klaar als u een leaseauto heeft. Doordat wij met ROB-Net werken, kunnen wij opdrachten voor alle grote Leasemaatschappijen uitvoeren met betrekking tot Reparatie, Onderhoud en Banden (ROB) en het daarbij behorende vervangende vervoer. Benieuwd of wij ook voor uw leasemaatschappij werken? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

Additionele diensten

Tevens is het mogelijk om accessoires in te laten bouwen. Denk bijvoorbeeld aan navigatie, audioapparatuur, trekhaak, Stinger, bluetooth en SCM gecertificeerde alarmsystemen. Onze monteurs hebben diploma’s en de certificering om uw accessoires op een vakkunddige wijze in te bouwen.

In het bandenhotel is het mogelijk om uw zomer- en winterbanden op te slaan. Zodra u van banden wilt wisselen zullen wij dit met zorg voor u regelen. Bij ons kunt u ook terecht voor lichtmetalen velgen voor alle auto’s tegen scherpe prijzen.

We begrijpen hoe vervelend het is wanneer u geen auto ter beschikking heeft. Wij bieden u dan ook gratis vervangend vervoer aan.

Recensies

review-top-img

De kennismaking met dit bedrijf heb ik als erg prettig ervaren. Keurige werkplaats en bij de onderhoudsbeurt een duidelijk verhaal.
Hier is de auto in goede handen en ga je weg met een goed gevoel.

Marianne – Dronten
review-bottom-img
review-top-img

Uitstekende medewerkers. Werkplaats chef zeer vriendelijk en deskundig.

Heino – Lelystad
review-bottom-img