APK keuring

Autocentrum Douwe de Beer is een officieel door de RDW erkend keuringsstation. Dit betekent dat u de APK-keuring van uw auto met een gerust hart bij ons kunt laten uitvoeren. Wanneer de APK van uw auto bijna verloopt, ontvangt u automatisch van de RDW een brief met een herinnering. Wacht hierna niet te lang met het inplannen van de APK-keuring, want als u te laat bent met het verlengen van de APK van uw auto dan krijgt u een boete!

De term ‘APK’ staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze autokeuring is verplicht en heeft als doel het verhogen van de verkeersveiligheid op de openbare weg. Autocentrum Douwe de Beer heeft een eigen gecertificeerde APK-keurmeester in dienst die de werking controleert van cruciale onderdelen van uw auto, zoals de remmen, de wielophanging, de stuurinrichting en de banden. Daarnaast wordt ook altijd een viergasmeting uitgevoerd en wordt bezien hoe het is gesteld met de (rem)verlichting van uw auto. Na afloop ontvangt u een rapport met eventuele reparatie-, advies- en afkeurpunten.


APK Keuring | Autokeuring | Autocentrum Douwe de Beer

Recensies

review-top-img

Klaar terwijl u wacht

Hans – Dronten
review-bottom-img
review-top-img

Mijn auto’s eerder in onderhoud gehad bij merkgebonden garages, maar De Beer is minstens zo goed en het werkplaatstarief is een prettige verrassing.

Rob Spijkers – Dronten
review-bottom-img