Op zoek naar een stoere, sportieve auto van het merk Mercedes-Benz? Bij Douwe de Beer bieden wij Mercedes occasions aan die u eenvoudig kunt leasen in ons autocentrum. In onze showroom vindt u diverse jonge, elektrische auto’s van het bekende Duitse merk uit verschillende Klasse series.

Elektrische mercedes leasen

Als u elektrisch wilt rijden, is een Mercedes occasion een goede keuze. Het is niet alleen duurzaam dankzij het gebruik van groene energie, de elektrische modellen van Mercedes beschikken ook over de meest geavanceerde elektrotechnologie.

Met een elektrische Mercedes rijden is een geweldige ervaring. De Mercedes EQ-modellen staan voor vooruitstrevende technologie en mobiliteit en bieden hetzelfde comfort als de andere modellen. Wanneer u kiest voor een elektrische Mercedes occasion bent u verzekerd van een prachtige design auto van hoge kwaliteit.

Voor het leasen van een elektrische Mercedes occasion bent u bij Douwe de Beer aan het juiste adres. Onze modellen zijn jonge occasions en verkeren daardoor in uitstekende staat.
Mercedes elektrisch financial lease

Bij Douwe de Beer bieden wij u de mogelijkheid om een elektrische Mercedes occasion te leasen via een financial lease-constructie.

In het geval van financial lease draagt u als leasenemer de voordelen en risico’s van het eigendom van de auto, waardoor u de auto op uw balans kunt activeren. Tegen een vast maandbedrag rijdt u in uw Mercedes occasion en geniet u van de voordelen van elektrisch rijden, zoals lagere brandstofkosten en een lagere CO2-uitstoot. Tegelijkertijd geniet u van het comfort en de luxe die Mercedes te bieden heeft.

Heeft u interesse in het leasen van een elektrische Mercedes? Neem gerust contact met ons op!


Ontdek of financial lease bij u past

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een occasion? Financial lease is een financieel aantrekkelijke mogelijkheid voor het leasen van uw elektrische Mercedes. Met onze leasecalculator kunt u zelf berekenen hoeveel het kost om een van onze occasions te leasen. Ook wanneer u een occasion wilt leasen, kunt u uw huidige auto gewoon inruilen.

Bij financial lease wordt u als ondernemer of bedrijf economisch eigenaar van het voertuig. U betaalt een vast bedrag per maand gedurende de looptijd van het leasecontract en draagt zelf de verantwoordelijkheden voor zaken zoals verzekeringen, onderhoud en reparaties. Het voertuig staat op uw bedrijfsbalans en u komt in aanmerking voor fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en afschrijving.
Wij staan klaar voor advies en onderhoud

Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad bij autocentrum Douwe de Beer. We staan dan ook bekend om onze huiselijke sfeer. In onze showroom kunt u onder het genot van een kop koffie of thee in alle rust onze occasions bekijken en ons alles vragen wat u maar wilt. Wij denken graag met u mee en staan klaar om u zo goed mogelijk te adviseren.

We doen elke dag ons best om de meest luxe, jonge occasions in te kopen voor de scherpste prijs. Daarom kunnen we u zo voordelig mogelijk helpen aan de droomauto die aan al uw wensen en eisen voldoet. Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom! Maak vandaag nog een afspraak.