• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Taxi occasions uit onze showroom:

 

Sorteren

Een luxe, rijk uitgeruste taxi kopen bij Autocentrum Douwe de Beer

Op deze pagina vindt u onze voorraad voor taxiondernemers. De prijzen voor de occasions die hier vermeld staan zijn daarom exclusief BTW en exclusief BPM. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het leveren van jonge, representatieve occasions voor taxibedrijven. Daardoor weten wij als geen ander waar u naar op zoek bent en vindt u hier occasions terug met alle opties die relevant zijn voor een taxichauffeur. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele stoelen en een comfortabel onderstel, navigatie, een extra grote benzinetank, lederen bekleding en diverse veiligheidssystemen. Onze taxivoorraad bestaat voornamelijk uit jonge occasions van het merk Mercedes Benz en dan voornamelijk de Mercedes E-Klasse, Mercedes S-Klassen en Mercedes V-Klasse. Bent u geïnteresseerd in een bepaalde occasion, stel uw vraag dan eenvoudig via onze website of breng een bezoek aan onze showroom in Dronten.

Taxi leasen

Bij Autocentrum Douwe de Beer begrijpen we als geen ander waar u als taxiondernemer naar op zoek bent. Daarom hoeft u uw nieuwe taxi bij ons niet in één keer te betalen, maar kunt u gebruik maken van een passende leaseconstructie. Onze verkoopadviseurs geven u, indien gewenst, vrijblijvend advies met betrekking tot een leasevorm die bij uw wensen en eisen past. Uiteraard is het bij het leasen van een taxi ook geen enkel probleem om uw huidige auto bij ons in te ruilen. Bent u geïnteresseerd in het leasen van een specifieke occasion uit onze voorraad? Vul dan vrijblijvend onze leasecalculator in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden voor taxilease.

Auto nieuws

Auto import in 2020

28 december 2020

De import van occasions is voor veel autodealers zeer aantrekkelijk, maar dit jaar was dat mede door de coronacrisis wel even anders. 2020 is helaas voor veel ondernemers een slecht jaar, zo ook voor de auto import.Auto import herstelt Het begin van de coronacrisis was de zwaarste periode voor [...]

Lees meer >