• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Taxi kopen

 

Sorteren

Bij Autocentrum Douwe de Beer kunt u naast uw persoonlijke occasion ook een taxi auto uit het hogere segment kopen. Dus bent u ZZP’er of zoekt u auto’s voor uw taxibedrijf? Wij helpen u graag aan een prachtige occasion voor uw taxi onderneming.

In ons aanbod vindt u diverse occasions uit het hogere segment. Daarmee bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en geweldig rijcomfort. Met een taxi auto uit ons autocentrum heeft u een luxe occasion voor uw taxibedrijf. Bekijk onze voorraad en vind uw nieuwe taxi auto.

Taxi auto kopen bij Douwe de Beer

Wanneer u een taxi auto bij ons koopt kunt u rekenen op een prachtige occasion die geweldig rijdt en comfortabel is voor uw klanten. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van occasions aan taxibedrijven weten wij als geen ander waar u naar op zoek bent. Op deze pagina vindt u occasions die uiterst geschikt zijn voor een taxichauffeur.

Onze taxi occasions zijn voorzien van comfortabele stoelen en een comfortabel onderstel, navigatie, een extra grote benzinetank, lederen bekleding en diverse veiligheidssystemen. Met deze luxe uitrusting bent u als taxichauffeur voorzien van alle gemakken.

Mercedes taxi kopen

Onze taxi voorraad bestaat voornamelijk uit jonge occasions van het merk Mercedes Benz en dan voornamelijk de Mercedes Benz E-Klasse, S-Klasse en C-Klasse. Dit luxe merk zorgt voor een fijne rij-ervaring. We hebben Mercedes occasions met zowel een brandstofmotor als elektrisch.

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde occasion, stel uw vraag dan eenvoudig via onze website of breng een bezoek aan onze showroom in Dronten. Staat uw gewenste model er niet tussen? Laat ons weten welke occasion u zoekt en wij zullen ons best doen om deze voor u te importeren.

Liever een taxi occasion leasen? Ook dat kan bij ons. Lees hier meer over op onze taxi leasen pagina.

Een taxi kopen of leasen?

Een voordeel van het kopen van een ocassion om taxiritten mee te rijden is dat u direct economisch en juridisch eigenaar bent van uw taxi auto. U hoeft de auto daarom niet na een paar jaar weer in te leveren, wat in het geval van een operational lease-overeenkomst bijvoorbeeld wel het geval is.

Een voordeel van het leasen van een taxi is het niet hoeven investeren in een fijne auto om taxiritten mee te rijden. Een leaseconstructie kent daarnaast verschillende fiscale voordelen. Een nadeel van taxi leasing is dat u in het geval van een operational lease dus geen eigenaar bent van de auto die u rijdt. Een financial lease kan worden gezien als het beste van beide werelden: u wordt in dit geval economisch gezien eigenaar van de auto en na afloop van het leasecontract ook juridisch gezien eigenaar.

Twijfelt u tussen het leasen of kopen van een taxi? We denken graag met u mee! Onze verkoopadviseurs geven u, indien gewenst, vrijblijvend advies met betrekking tot een leasevorm die bij uw wensen en eisen past. U kunt uw huidige auto uiteraard ook bij ons inruilen, of u nu kiest voor het kopen of leasen van uw nieuwe taxi auto.

Auto nieuws