Auto importeren

Een auto importeren als particulier of bedrijf? Het is mogelijk bij Autocentrum Douwe de Beer! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke importaanvraag tot een succes maken. Vaak komen mensen bij ons terecht die een auto uit Duitsland willen importeren naar Nederland. Maar ook landen als Zwitserland, België en Italië zijn populaire landen om een auto uit te laten importeren.


Bekijk hier ons auto import aanbod

Uw auto importeren bij een specialist

Het is verstandig om uzelf uitgebreid te laten adviseren door een specialist bij het importeren van een auto, omdat de regelgeving omtrent de af te dragen BPM vaak aan veranderingen onderhevig is. Wij zien het helaas maar al te vaak gebeuren dat mensen uiteindelijk teveel BPM betalen, doordat zij niet bekend zijn met het proces omtrent het importeren van een auto.

Verder horen wij meer dan eens dat het importeren van een auto per definitie voordelig is. Dit is overigens absoluut niet het geval. Of het interessant is om een auto te importeren hangt af van het type auto (merk en model), de leeftijd, de uitvoering en de periode van beoogde import. Laat u dus te allen tijde adviseren en begeleiden door een specialist en voorkom zo dat u veel geld verspilt.

Tot slot is er nog een reden waarom u het importeren van een auto het beste kan overlaten aan een professional. Het komt namelijk zeer geregeld voor dat het voordeel dat behaald wordt bij het importeren van een auto uit het buitenland teniet wordt gedaan wanneer men de huidige auto verkoopt via bijvoorbeeld Marktplaats. Ook als het gaat om auto import zal Autocentrum Douwe de Beer altijd een eerlijk bod doen op uw huidige auto.

Auto op verzoek importeren

Geëinteresseerd in een auto uit het buitenland? Of een auto uit onze voorraad, maar dan in een andere uitvoering of kleur? Bij Autocentrum Douwe de Beer dient u eenvoudig een verzoek tot import in. Vul hiertoe het onderstaande formulier in en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte op maat toe!

Import aanvragen

Type occasion
Kenmerken occasion
Eventuele opties
Uw gegevens