• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Volkswagen occasions uit onze showroom:

 

Sorteren

Onze Volkswagen occasions

Op dit moment zijn de auto’s van Volkswagen de meest populaire auto’s ter wereld en dat is niet voor niets. De occasions van Volkswagen staan bijvoorbeeld bekend als zeer betrouwbaar en zijn bovendien voorzien van de meest recente technologie op het gebied van autotechniek. Wanneer u zorgt dat uw Volkswagen op tijd het benodigde onderhoud krijgt, zal de auto u niet snel in de steek laten. Speciaal voor de liefhebbers van dit prachtige Duitse automerk hebben wij op ieder moment een exclusieve selectie paraat in onze showroom in Dronten.

Denk bijvoorbeeld aan de compacte Volkswagen Polo, de sportieve Volkswagen Golf of de zakelijke Volkswagen Passat. Door ons uitgebreide netwerk binnen de autobranche kunnen wij u voorzien van een betrouwbare, jonge Volkswagen occasion met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het altijd mogelijk om de auto te financieren op basis van financial lease. Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Volkswagen occasion leasen

Bij Autocentrum Douwe de Beer is het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om een Volkswagen occasion te leasen op basis van financial lease. Op deze manier kunt u een recente Volkswagen occasion rijden, zonder dat u direct inlevert op uw liquide middelen. Om deze dienstverlening mogelijk te maken, werken wij samen met het gerenommeerde Alphera Financial Services. Financial lease geschiedt bij ons op basis van een vaste leasetermijn, die elke maand hetzelfde blijft, zo weet u precies waar u aan toe bent. Na betaling van de laatste leasetermijn en de eventuele slotsom, bent u juridisch eigenaar en is de Volkswagen volledig van u. Bovendien kunt u ook bij financial lease, uw huidige auto gewoon bij ons inruilen.

Staat de perfecte Volkswagen occasion er niet bij?

Al onze Volkswagen occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van betrouwbare inkoopkanalen. Voordat een occasion in onze collectie wordt opgenomen, wordt deze altijd aan een zorgvuldige technische en optische inspectie onderworpen. Zo kunnen wij garanderen dat alleen Volkswagen occasions van de beste kwaliteit in onze showroom terecht komen. Mocht uw nieuwe Volkswagen er desondanks niet tussen staan, dan bieden wij u een aantal opties. Zo kunt u op basis van uw zoekcriteria een occasion alert instellen. Wanneer een auto die aan uw criteria voldoet wordt opgenomen in onze voorraad, ontvangt u in dat geval een e-mail van ons. Daarnaast kunt u een importverzoek indienen, waarin u aangeeft wat voor Volkswagen u zoekt. Wij gaan vervolgens in binnen- en buitenland op zoek naar de auto die aan uw wensen en eisen voldoet.

Auto nieuws