• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Hybride auto kopen

Hybride Auto Advies Nodig?

Jong gebruikte hybride auto kopen?

Naast benzine- en dieselauto’s bent u bij Douwe de Beer ook aan het juiste adres wanneer u een jong gebruikte hybride auto wilt kopen. Maar wat is nou precies een hybride auto? En wat zijn de voordelen van een hybride auto?

Een hybride auto is een auto dat gebruik maakt van twee motoren: een elektrische motor en een verbrandingsmotor. De elektromotor draait op stroom uit de accu van de auto en de verbrandingsmotor draait op brandstof uit de brandstoftank (benzine of diesel).

De voordelen van een hybride auto ten opzichte van een volledige brandstof auto zijn:

  • Hybride auto’s verbruiken minder brandstof;
  • De wegenbelasting is lager;
  • De bijtelling is lager;
  • De oplaadplekken staan vaak op zeer toegankelijke plekken.

Onder hybride auto’s zijn vervolgens 4 verschillende hybride technieken: volledig hybride, half hybride, plug-in hybride en REEV.

Full hybrid

Een volledig hybride auto is een auto die op zowel de elektrische motor als de verbrandingsmotor volledig kan rijden. Zo kun je eenvoudig van motor overschakelen tijdens het rijden.

Half hybride

Half hybride auto’s (ook wel mild hybrid genoemd) zijn auto’s die niet alleen op de elektromotor kunnen rijden. De elektromotor en brandstofmotor ondersteunen elkaar en werken alleen samen. Het voordeel van deze combinatie is dat je gemiddeld 10% zuiniger rijdt.

Plug-in hybride

Plug-in hybride auto’s beschikken over accu’s die opgeladen dienen te worden in een elektrisch laadstation.

REEV: Range Extended Electric Vehicle

REEV-auto’s rijden altijd elektrisch. In principe beschik je bij een REEV over een volledig elektrische auto, alhoewel er wel auto’s van deze soort verkrijgbaar zijn met een verbrandingsmotor.

Een hoop keuzes dus! Maar welke hybride auto past nou het beste bij uw rijgedrag? Met die vraag helpen wij u graag verder! Bij Douwe de Beer vinden wij het heel belangrijk dat u de auto vindt die volledig bij u past. In onze showroom staan dan ook de meest ervaren autoverkopers voor u klaar om uw rijgedrag volledig te analyseren en u vervolgens de beste opties te bieden. Middels een proefrit kunt u vervolgens het comfort ervaren van onze jong gebruikte auto’s.

Proefrit

Bent u van plan een jong gebruikte hybride auto te kopen en wilt u een auto vinden die écht bij u past? Dan bent u bij autocentrum Douwe de Beer dus aan het juiste adres. Wij hebben onder andere hybride auto’s van de merken BMW, Audi, Mercedes en Mini.

hybride-auto-2

Ook voor hybride auto leasen bent u bij Douwe de Beer aan het juiste adres!

Naast het kopen van een hybride auto bieden wij ook de mogelijkheid om één van onze jong gebruikte hybrid occasions te leasen. Het voordeel van het leasen van een jong hybride auto is dat u een vast bedrag per maand betaald. Zo komt u niet meer voor onverwachte kosten te staan. Tevens kunt u zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van uw occasion.

Heeft u al een hybride occasion op het oog en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vraag dan met behulp van onze Lease Calculator in een aantal eenvoudig stappen een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u toch nog additionele vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder! Bel ons op telefoonnummer a href=”tel:+31321201061″>0321 201 061 of stuur een e-mail naar info@douwedebeer.nl. Wij helpen u graag met het vinden van een hybride auto die bij u past!

Auto nieuws

De winter kan zwaar zijn voor uw geliefde auto. Bij lage temperaturen begeeft uw accu het sneller, kunnen uw portieren dichtvriezen en wordt uw auto mogelijk beschadigd door strooizout. Bovendien gebeuren 's winters meer ongelukken door gladheid. In dit blog vertellen we u alles over het [...]

Lees meer >