• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Hybride auto kopen

Hybride Auto Advies Nodig?

Hybride auto occasion kopen of leasen bij Douwe de Beer

Op zoek naar een jong gebruikte hybride auto? Bij Douwe de Beer bent u aan het juiste adres. Wij hebben onder meer hybride occasions van de merken BMW, Audi, Mercedes Benz en Mini. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk de voorradige hybride auto’s hier.

Hybride occasion

Een hybride auto is een milieuvriendelijke optie, omdat de auto gebruikmaakt van zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. Dit resulteert in een hogere brandstofefficiëntie en lagere uitstoot van schadelijke stoffen.

Er bestaan vier verschillende hybride technieken: volledig hybride, half hybride, plug-in hybride en REEV. Elk type hybride techniek kent zijn eigen voordelen. Benieuwd naar welk soort hybride occasion het best past bij uw rijgedrag? Onze ervaren specialisten adviseren u graag; op afstand of in de showroom in Dronten.

Full hybrid

Een full hybrid occasion is een auto die zowel op de elektrische motor als op de verbrandingsmotor kan rijden. Zo kun je tijdens het rijden eenvoudig overschakelen van motor.

Half hybride

Half hybride auto’s worden ook wel mild hybrid genoemd. Dit zijn auto’s die niet alleen op de elektromotor kunnen rijden. De elektromotor en de brandstofmotor ondersteunen elkaar en werken samen. Het voordeel van deze combinatie is dat je gemiddeld zo’n 10% zuiniger rijdt.

Plug-in hybride

Plug-in hybride auto’s hebben een accu die opgeladen dient te worden in een elektrisch laadstation.

REEV: Range Extended Electric Vehicle

Allerlaatst hebben we de REEV-modellen, die volledig elektrisch rijden. In principe is een REEV een volledig elektrische auto, maar er bestaan ook REEV’s met een verbrandingsmotor.

Een hoop keuze dus! Maar welke hybride auto past het beste bij uw rijgedrag? In onze showroom staan de meest ervaren autoverkopers voor u klaar om uw rijgedrag volledig te analyseren en u de beste opties te bieden. Middels een proefrit kunt u vervolgens het comfort ervaren van onze jong gebruikte hybride auto’s.

Hybride auto kopen

Voor het kopen van een tweedehandse hybride auto bent u bij Douwe de Beer aan het juiste adres. Als u een hybride occasion koopt, is de auto uw eigendom en bent u vrij om ermee te doen wat u wilt. U betaalt eenmalig voor de auto en bent vervolgens alleen verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie (die onze professionals graag voor u uit handen nemen!).

We hebben verschillende jonge hybride occasions voorradig van de mooiste merken. Denk bijvoorbeeld aan BMW, Mercedes Benz, Mini en Audi. De modellen hebben stuk voor stuk een mooi design, comfort en luxe. Al onze occasions zijn nog in topconditie en beloven u veel rijplezier. Door een hybride auto te kopen bespaart u ook nog eens benzinekosten en draagt u een steentje bij aan het milieu.

Hybride auto’s occasions leasen

Naast het kopen van een hybride occasion bieden we u de mogelijkheid om een van onze tweedehands hybrides te leasen. Het leasen van een hybride occasion kent verschillende voordelen. Zo betaalt u een vast bedrag per maand en kunt u zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en leaseperiode van uw auto.

We werken met financial lease en adviseren u graag voor de allerbeste deal. Bent u al ondernemer, ZZP’er of MKB’er op zoek naar een hybride occasion? We helpen u graag bij het vinden van het perfecte model middels onze auto lease.

hybride-auto-2

Jonge hybride modellen bij Douwe de Beer

Heeft u al een hybride occasion op het oog en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan met onze Lease Calculator in een aantal eenvoudige stappen.

Wilt u liever eerst advies of heeft u een vraag? Onze medewerkers helpen u graag verder! Bel ons op +31 321 201 061 of stuur een e-mail naar info@douwedebeer.nl. Wij helpen u met het vinden van een hybride auto die bij u past!

Auto nieuws