Op zoek naar een tweedehands plug-in hybride auto? Ontdek het aanbod plug-in hybride occasions bij Douwe de Beer! We hebben hybride occasions van merken als BMW, Audi, Mercedes-Benz en Mini. Bij Autocentrum Douwe de Beer bent u verzekerd van topkwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Benieuwd naar onze hybride occasions? Ontdek het aanbod!
Plugin hybride occasion: de voordelen

Een plugin hybride auto is een type hybride auto dat zowel een verbrandingsmotor als een elektrische motor heeft. Een plug-in hybride occasion heeft een accu die opgeladen dient te worden in een elektrisch laadstation.

Wanneer de batterij van de auto leeg is, schakelt het voertuig automatisch over op de verbrandingsmotor. Hierdoor is het vaak mogelijk om korte ritten volledig elektrisch af te leggen, maar kan een plug-in hybride occasion ook voor langere afstanden worden gebruikt. Je profiteert dus van voordelen zoals lagere brandstofkosten en verminderde CO2-uitstoot, maar tegelijk ook van de vrijheid die een brandstofmotor biedt.


Plug-in hybride auto tweedehands: kopen of leasen?

U kunt bij Douwe de Beer terecht voor het kopen en voor het leasen van een ruim aanbod jong gebruikte occasions. Als u een hybride occasion koopt, is de auto uw eigendom en bent u volledig vrij om ermee te doen wat u wilt. U betaalt eenmalig voor de auto en bent vervolgens alleen verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie (die onze professionals graag voor u uit handen nemen!).

Bent u meer geïnteresseerd in een leaseconstructie? Ook daarvoor bent u bij Douwe de Beer aan het juiste adres. In het geval van lease betaalt u een vast bedrag per maand en kunt u zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en leaseperiode van uw auto.

We werken bij Douwe de Beer uitsluitend met financial lease, ideaal voor zakelijke rijders, en adviseren u graag voor de allerbeste deal. Bent u ondernemer, ZZP’er of MKB’er en op zoek naar de plug-in hybride auto van uw dromen? Wij helpen u bij het vinden van het perfecte model middels onze auto lease.


Bezoek de showroom!

Elke dag doen we ons best om de meeste luxe, jonge occasions in te kopen voor de scherpste prijs. Daarom kunnen we u zo voordelig mogelijk helpen aan de droomauto die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom! Maak vandaag nog een afspraak.