• Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Scherp geprijsd
  • Laagdrempelig

Taxi leasen

Taxi leasen

Bij Autocentrum Douwe de Beer hoeft u uw nieuwe taxi niet in één keer te betalen, maar kunt u gebruikmaken van een passende leaseconstructie. Als u ZZP’er bent of auto’s zoekt voor uw taxibedrijf, helpen wij u graag aan een prachtige occasion op leasebasis. Bekijk onze voorraad en vind uw nieuwe taxi auto.

Taxi auto leasen

Een taxi auto leasen is de ideale oplossing als u op dit moment op zoek bent naar een fijne auto om taxiritten mee te rijden, maar op dit moment niet het geld hebt om te investeren in een geschikte auto. Met een leasecontract dat bij u past heeft u de mogelijkheid direct te gaan werken.

Taxi leasing

Het leasen van een taxi wordt de afgelopen jaren steeds populairder. Allereerst omdat dus geen grote investering nodig is voor u begint met het maken van ritten. Daarnaast heeft u als ondernemer te maken met een aantal fiscale voordelen wanneer u least op basis van financial lease. Zo heeft u recht op renteaftrek, investeringsaftrek en teruggave van de btw. Bovendien geldt dat wanneer het leasecontract is afgelopen, u op juridisch gebied eigenaar bent van de occasion die u leaset. Taxi leasing op basis van operational lease houdt in dat u de auto na het contract weer moet inleveren.

Mercedes taxi lease

Bij Autocentrum Douwe de Beer begrijpen we als geen ander waar u als taxiondernemer op zoek naar bent. Onze taxi voorraad bestaat voornamelijk uit jonge occasions van het merk Mercedes Benz. Dit luxe merk verzekert u van een fijne rij-ervaring. We hebben onder andere Mercedes occasions uit de E-klasse, S-klasse en C-klasse en zowel elektrische auto’s als uitvoeringen met een brandstofmotor.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een specifieke occasion uit onze voorraad? Vul dan vrijblijvend onze leasecalculator in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden voor taxi lease.

Liever een taxi occasion kopen? Ook dat kan bij Autocentrum Douwe de Beer. Lees hier meer over op onze taxi kopen pagina.

mercedes taxi lease
taxi leasen of kopen

Taxi leasen of kopen?

Een voordeel van het kopen van een ocassion om taxiritten mee te rijden is dat u direct economisch en juridisch eigenaar bent van uw taxi auto. U hoeft de auto daarom niet na een paar jaar weer in te leveren, wat in het geval van operational lease wel het geval is.

Een voordeel van het leasen van een taxi is het niet hoeven investeren in een fijne auto om taxiritten mee te rijden. Een leaseconstructie kent daarnaast verschillende fiscale voordelen. Een nadeel van taxi leasing is dat u in het geval van een operational lease dus geen eigenaar bent van de auto die u rijdt. Een financial lease kan worden gezien als het beste van beide werelden: u wordt in dit geval economisch gezien eigenaar van de auto en na afloop van het contract ook juridisch gezien eigenaar.

Twijfelt u tussen het leasen of kopen van een taxi? We denken graag met u mee! Onze verkoopadviseurs geven u, indien gewenst, vrijblijvend advies met betrekking tot een leasevorm die bij uw wensen en eisen past. Kiest u voor een leaseconstructie? Dan kunt u uw huidige auto uiteraard ook bij ons inruilen.

Vind uw nieuwe taxi bij Autocentrum Douwe de Beer

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde occasion, stel uw vraag dan eenvoudig via onze website of breng een bezoek aan onze showroom in Dronten. Staat uw gewenste model er niet tussen? Laat ons weten welke occasion u zoekt en wij zullen ons best doen om deze voor u te importeren.

Auto nieuws