Maak direct een afspraak

Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op voor meer informatie

Onderhoud elektrische auto

Om lang plezier van uw elektrische auto te hebben is regelmatig onderhoud zeer belangrijk. Voor het onderhoud van uw elektrische of hybride auto kunt u bij Autocentrum Douwe de Beer terecht. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig en verantwoord de weg op kunt.

Het onderhoud van elektrische auto's vergt specifieke kennis en apparatuur. Douwe de Beer is EV-specialist en heeft EDGe Mobility keurmerk. Hierdoor zijn we expert in het onderhoud van elektrische occasions. We beschikken over professionele EV-tools waarmee onze gespecialiseerde monteurs uw elektrische auto het juiste onderhoud geven.

Elektrische auto onderhoud bij Douwe de Beer

Het onderhoud van een elektrische auto is anders dan bij auto's met een verbrandingsmotor. Een elektrische auto heeft minder bewegende onderdelen waardoor er minder onderhoud nodig is. Hierdoor zijn de onderhoudskosten ook lager.

Heeft u een Tesla? Ook daarvoor bieden we professioneel onderhoud zodat uw Tesla weer in topconditie is.

Het regeneratief remmen van een elektrische auto zorgt voor 50% minder onderhoud aan de remmen dan bij een traditionele auto. Het is wel belangrijk om uw remmen regelmatig te laten controleren. Zo blijven de remblokken in goede conditie.

Bij het onderhoud worden verschillende onderdelen van uw auto gecontroleerd. Zo checken onze monteurs de remmen, banden, ruitenwissers en lampen. Daarnaast worden de accu en de airco nagekeken en wordt de ruitenvloeistof bijgevuld.

APK keuring nodig voor uw elektrische auto? Ook daarvoor kunt u bij onze werkplaats terecht. Maak eenvoudig een afspraak.

Professionele onderhoudsbeurt elektrische auto

Onderdelen van uw elektrische of hybride auto kunnen met de tijd gaan slijten. Hierdoor is regelmatig onderhoud zeer belangrijk. Vaak geeft uw auto zelf al aan wanneer onderhoud nodig is. Maar dit staat ook in de richtlijnen van het instructieboekje van uw auto. Zo weet u wanneer er weer onderhoud nodig is.

Regelmatige onderhoudsbeurten voorkomen hoge reparatiekosten in de toekomst. Daarom raden we aan om op tijd voor onderhoud langs te komen. Zo blijft uw auto nog lang in goede staat. Bij Douwe de Beer staan onze monteurs altijd voor u klaar voor deskundig onderhoud.

We beschikken over professionele apparatuur en hebben de juiste expertise in huis om uw elektrische auto weer in topconditie te krijgen. Zo kunt u veilig en verantwoord op de weg blijven rijden en voorkomt u grote schade in de toekomst. Maak een afspraak voor het onderhoud van uw elektrische of hybride auto.

Recensies

review-top-img

Keurige service beurt. Helder afgesproken wat te doen, geen verborgen kosten, en overleg bij vragen. Advies op vraag, en terugkoppeling zodra het antwoord gevonden is.

Sander - Almere
review-bottom-img
review-top-img

Als vaste klant, nog steeds zeer tevreden over de verrichte onderhoudsbeurten. En een prettig contact met de werkplaats.

Egbert - Lelystad
review-bottom-img