Grote beurt auto

Voor periodiek auto onderhoud bent u bij Autocentrum Douwe de Beer aan het juiste adres. Tijdens een grote beurt controleren wij uw auto op alle cruciale punten, zodat u zeker weet dat uw bolide weer aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. Niet alleen wordt uw auto door onze erkende vakmonteurs aan een volledige visuele en technische inspectie onderworpen, maar ook wordt standaard uw olie ververst, vervangen wij de nodige filters, worden benzinemotoren door ons voorzien van nieuwe bougies en nog veel meer!

Het is volledig afhankelijk van het gebruik en de historie van uw auto wanneer het verstandig is om een grote beurt uit te laten voeren. Om die reden kijken we bij Autocentrum Douwe de Beer dan ook niet enkel naar de kilometerstand, maar ook naar de onderhoudshistorie en de totale staat van uw auto. Door op de juiste momenten een grote beurt uit te laten voeren voorkomt u onnodige slijtage en bespaart u kosten.

Wanneer wij van mening zijn dat er een specifiek onderdeel van uw auto vervangen dient te worden, dan stellen wij u hier altijd eerst van op de hoogte. Tevens wordt door ons een uitgebreide en transparante indicatie gegeven van de verwachte kosten. Zo komt u bij Autocentrum Douwe de Beer dus nooit voor verrassingen te staan!


Grote beurt auto | Auto onderhoud | Autocentrum Douwe de Beer

Recensies

review-top-img

Keurige service beurt. Helder afgesproken wat te doen, geen verborgen kosten, en overleg bij vragen. Advies op vraag, en terugkoppeling zodra het antwoord gevonden is.

Sander – Almere
review-bottom-img
review-top-img

Als vaste klant, nog steeds zeer tevreden over de verrichte onderhoudsbeurten. En een prettig contact met de werkplaats.

Egbert – Lelystad
review-bottom-img