Grote beurt auto

Voor periodiek auto onderhoud bent u bij Autocentrum Douwe de Beer aan het juiste adres. Tijdens een grote beurt controleren wij uw auto op alle cruciale punten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bolide weer aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

Onze erkende vakmonteurs zullen uw auto een volledige visuele en technische inspectie geven. Daarnaast wordt standaard uw olie ververst, vervangen wij de nodige filters, worden benzinemotoren door ons voorzien van nieuwe bougies en nog veel meer.

Een grote onderhoudsbeurt is regelmatig nodig om uw auto veilig en verantwoord op de weg te laten rijden. Kom bij ons langs in de werkplaats en wij helpen u graag om uw auto weer in topconditie te krijgen en schade te voorkomen.


Grote beurt auto | Auto onderhoud | Autocentrum Douwe de Beer

Auto onderhoud

Autocentrum Douwe de Beer is gespecialiseerd in het onderhoud en repareren van auto’s. Of u nu een brandstof, elektrische of hybride auto heeft, onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer veilig de weg op kan.

Een grote beurt is een extra onderhoudscontrole die niet verplicht is. Toch raden we aan om deze onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Hiermee kunt u vroegtijdig schade beperken en waarborgt u de veiligheid en staat van uw auto. Daarnaast bewaart u het recht op garantie als u regelmatig een grote of kleine beurt laat uitvoeren.


Bij Douwe de Beer kunt u terecht voor verschillende onderhoudsbeurten: een kleine beurt, een grote beurt en een APK keuring. Wij helpen uw auto graag om in topconditie te blijven.

Wanneer is het verstandig om een grote onderhoudsbeurt aan uw auto te geven?

Dit is volledig afhankelijk van het gebruik en de historie van uw auto. Om die reden kijken we bij Autocentrum Douwe de Beer dan ook niet enkel naar de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, maar ook naar de onderhoudshistorie en de totale staat van uw auto. Door op de juiste momenten een grote beurt uit te laten voeren voorkomt u onnodige slijtage en bespaart u kosten.

Twijfelt u of u een grote beurt nodig heeft? Als richtlijn raden we aan iedere 2 jaar een grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren of na 30.000 gereden kilometers.

Wat wordt gecontroleerd bij een grote beurt?

Er worden verschillende onderdelen van uw auto gecontroleerd bij een grote beurt. Dit doen we aan de hand van een checklist met alle controlepunten waar we uw auto op nalopen.

De binnenkant van uw auto controleren we onder andere op de claxon, de dashboardverlichting, gordels, airbags en handrem. Aan de buitenkant van de auto worden de verlichting, ruitensproeiers en spiegels gecheckt. Vervolgens controleren we diverse onderdelen onder uw motorkap en aan de onderkant van uw auto. Tot slot vervangen we uw filters en motorolie.

Grote beurt kosten

De kosten voor een grote beurt zijn afhankelijk van het type auto, het merk en of er eventueel onderdelen vervangen moeten worden. Gemiddeld liggen de kosten voor een grote beurt tussen de 200 en 400 euro. Maar bij veel vervangingen van onderdelen of reparaties kan dit een stuk hoger uitvallen.

Wanneer wij van mening zijn dat er een specifiek onderdeel van uw auto vervangen dient te worden, dan stellen wij u hier altijd eerst van op de hoogte. Tevens wordt door ons een uitgebreide en transparante indicatie gegeven van de verwachte of extra kosten. Zo komt u bij Autocentrum Douwe de Beer dus nooit voor verrassingen te staan..

Het kostenplaatje voor een grote beurt bij ons autocentrum zal altijd transparant zijn. Wilt u meer weten over ons auto onderhoud? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen. Op onze website kunt u ook direct een afspraak maken voor een grote beurt. We ontvangen u graag in onze werkplaats.


Recensies

review-top-img

Keurige service beurt. Helder afgesproken wat te doen, geen verborgen kosten, en overleg bij vragen. Advies op vraag, en terugkoppeling zodra het antwoord gevonden is.

Sander – Almere
review-bottom-img
review-top-img

Als vaste klant, nog steeds zeer tevreden over de verrichte onderhoudsbeurten. En een prettig contact met de werkplaats.

Egbert – Lelystad
review-bottom-img