Voor het kopen of leasen van een hybride Mercedes Benz bent u bij Douwe de Beer aan het juiste adres. We hebben verschillende sportieve occasions van het Duitse topmerk in ons assortiment. Denk aan occasions in de B-klasse, C-klasse, E-klasse en S-klasse. Het gaat om jonge occasion modellen die nog in een hele mooie staat zijn.

Denkt u erover om hybride te gaan rijden? Op deze pagina vindt u de voordelen en mogelijkheden met betrekking tot het rijden van een hybride Mercedes.

Hybride Mercedes: de voordelen

Bij Douwe de Beer kunt u een hybride Mercedes kopen of leasen. Een hybride auto maakt gebruik van twee motoren: een elektrische motor en een verbrandingsmotor. De elektromotor draait op stroom uit de accu van de auto, terwijl de verbrandingsmotor draait op benzine of diesel. U rijdt dus zowel elektrisch als op benzine.

Het rijden van een hybride occasion kent verschillende voordelen ten opzichte van een occasion die volledig op brandstof rijdt. Allereerst gebruiken hybride auto’s minder brandstof en betaalt u minder wegenbelasting. Daarnaast is er sprake van een lagere bijtelling.

Voor meer informatie over het rijden in een hybride Mercedes kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs.
Mercedes hybride modellen

Er bestaan verschillende soorten Mercedes hybride modellen. Full hybrid modellen kunnen volledig rijden op zowel de elektrische motor als de verbrandingsmotor. Tijdens het rijden kunt u gemakkelijk van motor overschakelen. Een half hybride model, ook wel mild hybrid, kan niet alleen op de elektromotor rijden. In dit geval werken de elektromotor en de brandstofmotor samen, waardoor u 10% zuiniger rijdt.

Daarnaast bestaan er plug-in hybride modellen die beschikken over een accu die opgeladen dient te worden in een elektrisch laadstation, en zogenaamde REEV-modellen die volledig elektrisch rijden.

Wilt u weten welk model auto het best bij u past? We helpen u bij Douwe de Beer graag bij het kiezen van de juiste Mercedes hybride op basis van uw rijgedrag. Zo hebben we voor iedereen een passende Mercedes occasion. Onze ervaren autoverkopers staan klaar om uw rijgedrag te analyseren om vervolgens de beste opties te bieden.


Staat de perfecte Mercedes hybride er niet bij?

We bieden u de mogelijkheid om een importverzoek in te dienen via onze website. Middels zo’n verzoek geeft u aan ons door wat voor Mercedes u zoekt en gaan wij vervolgens in zowel binnen- als buitenland op zoek naar uw droomauto.

Heeft u er in principe geen haast bij? Dan kunt u ook een occasion alert instellen. In dit geval krijgt u direct een melding wanneer een occasion die aan uw zoekcriteria voldoet is opgenomen in onze voorraad!