Auto reparatie en autoschade herstel

U wilt er waarschijnlijk liever niet aan denken, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom heeft Autocentrum Douwe de Beer alles in huis om u snel van dienst te kunnen zijn bij autoschade herstel of auto reparatie. Hierdoor verkeert uw auto weer razendsnel in topconditie!


Autoschade herstel | Autoreparatie | Autocentrum Douwe de Beer

Auto reparatie

Wanneer u schade aan uw auto heeft verwelkomen onze monteurs u graag in onze werkplaats. U kunt uw auto laten repareren bij zowel grote als kleine schade. Ons vakkundig personeel is gespecialiseerd in verschillende auto reparaties. Zo kunnen wij iedere auto repareren en weer in goede staat aan u teruggeven.

Goed om te weten is dat onze monteurs enkel kwaliteitsonderdelen gebruiken bij de reparatie van uw auto, waardoor uw fabrieksgarantie behouden blijft. Wel zo prettig! Daarnaast biedt Autocentrum Douwe de Beer u de mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer totdat de auto reparatie volledig is afgerond. Kortom, Autocentrum Douwe de Beer helpt u letterlijk en figuurlijk weer op weg.

Maak eenvoudig een afspraak voor het laten herstellen van uw auto. Onze werkplaats is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00.

Maak eenvoudig een afspraak.


Autoschade herstel prijzen

De kosten van het herstel van uw auto is afhankelijk van de schade die uw auto heeft. Wanneer u met uw auto bij ons in de werkplaats bent zullen onze monteurs aan de hand van de schade bepalen welke reparaties nodig zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Een auto-ongeluk is moeilijk te vermijden, maar schade wegens slijtage kunt u voor zijn. Bij Autocentrum Douwe de Beer kunt u ook terecht voor verschillende onderhoudsbeurten. Goed onderhoud voorkomt slijtage van auto onderdelen en zorgt ervoor dat u veilig en verantwoord de weg op kunt gaan.

U kunt bij ons terecht voor een kleine beurt, een grote beurt en de APK keuring. Onze vakkundige en ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer in topconditie is.

Autoschade herstel of auto reparatie nodig? Kom langs in onze werkplaats. Voor meer informatie over de reparatie of het onderhoud kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Wij helpen en adviseren u graag. Neem contact op.