Occasions Lelystad

Wanneer u een occasion van topkwaliteit zoekt in de omgeving van Lelystad, dan zult u zeker slagen bij Autocentrum Douwe de Beer. Als enige in de omgeving voeren wij namelijk een uniek assortiment dat voornamelijk bestaat uit occasions van gerenommeerde Duitse merken. Deze jonge Duitse occasions van de merken Audi, Volkswagen, BMW en Mercedes zijn speciaal door ons geselecteerd op hun lage kilometerstand en uitstekende onderhoudshistorie. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van ons aanbod te allen tijde garanderen. Benieuwd geworden? Via de N307 rijdt u binnen 18 minuten naar onze showroom in Dronten!

Occasions van topkwaliteit in omgeving Lelystad

Als autobedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in Mercedes, Audi, Volkswagen en BMW occasions. Wij staan dan ook al jarenlang te boek als dé specialist in jonge Duitse occasions in de omgeving van Lelystad. Bij ons bent u dan ook niet enkel aan het juiste adres om een occasion te kopen of te leasen, maar de gediplomeerde specialisten in onze garage zijn u tevens graag van dienst met regulier onderhoud, een incidentele reparatie of schadeherstel. Daarbij hebben wij via ons exclusieve en uitgebreide partnernetwerk toegang tot jonge occasions die voornamelijk afkomstig zijn van zakelijke rijders. Deze auto’s zijn in de regel bovengemiddeld goed onderhouden, waardoor ze uitblinken in betrouwbaarheid. Als zodanig bent u verzekert van vele jaren zorgeloos en veilig rijplezier!.Douwe de Beer | Autobedrijf Dronten | Autocentrum Douwe de Beer
Douwe de Beer

Directie | In- en verkoop

Contact
T: 0321-320202 | Keuze: 1
E: douwe@douwedebeer.nl

Henk Noever | Autobedrijf Dronten | Autocentrum Douwe de Beer
Henk Noever

Verkoopadviseur & Leaseadviseur

Contact
T: 0321-320202 | Keuze: 1
E: henk@douwedebeer.nl

Persoonlijke service bij Autocentrum Douwe de Beer

Klanttevredenheid is waar we voor staan bij Autocentrum Douwe de Beer! We zijn er dan ook erg trots op dat we in de afgelopen jaren vele langdurige relaties met onze klanten hebben weten op te bouwen. Als geen ander autobedrijf vinden wij het belangrijk om u te leren kennen, zodat we optimaal gehoor kunnen geven aan de zaken waaraan ú waarde hecht. Bij Autocentrum Douwe de Beer hoeft u er niet bang voor te zijn dat onze betrokkenheid ophoudt te bestaan zodra u uw lease- of koopcontract heeft getekend. Als uw partner op autogebied blijven we u met onze persoonlijke service en advies bijstaan.

Wist u trouwens dat onze garage is voorzien van de nieuwste hightech apparatuur? En dat onze monteurs op hetzelfde niveau zijn opgeleid als de monteurs van de merkdealer? Zowel u, als uw auto, zijn bij Autocentrum Douwe de Beer dus in uitstekende handen. Wilt u eens persoonlijk kennismaken met ons en de professionele en gemoedelijke sfeer komen proeven die zo kenmerkend is voor ons autobedrijf? Weet dan dat u altijd welkom bent voor een kopje koffie of thee in onze showroom in Dronten.Bekijk onze occasions

Huidige auto inruilen?

Heeft u een mooie occasion gevonden via onze website? Dan bieden wij een aantal handige tools aan die u vanachter uw computer kunt gebruiken. Zo kunt u eenvoudig online een autotaxatie aanvragen, waarna wij contact met u opnemen over de waarde van uw huidige auto bij inruil voor één van onze occasions. Daarnaast vindt u op onze website een snelle en gebruiksvriendelijke Financial Lease Calculator. Hiermee berekent u direct het maandbedrag dat geldt wanneer u een occasion bij ons wenst te leasen.

Occasions Lelystad | Douwe de Beer Occasions