Onderhoud lease auto

Als leaserijder bent u zelf verantwoordelijk dat de auto volgens het interval dat is vastgesteld door de fabrikant wordt onderhouden. Dit betekent bijvoorbeeld dat u zelf zorgdraagt voor de bandenspanning, het oliepeil, het niveau van de koelvloeistof en het regelmatig wassen van uw leaseauto. Daarnaast is het uw verantwoordelijkheid om op tijd een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt en voor de jaarlijkse APK.

Het is op dat moment goed om te weten dat Autocentrum Douwe de Beer afspraken heeft met alle grote Nederlandse leasemaatschappijen en dat u onderhoud en reparaties daardoor vaak, met toestemming van uw leasemaatschappij, door ons kunt laten uitvoeren. Heeft u hier interesse in? Informeer dan geheel vrijblijvend of we u van dienst kunnen zijn.

Als autogarage in Dronten aangesloten bij ROB-NET

Als autobedrijf zijn wij aangesloten bij ROB-Net, een systeem dat door meer dan 60 leasemaatschappijen wordt gebruikt voor de afhandeling van opdrachten op het gebied van Reparaties, Onderhoud en Banden (ROB). Hierdoor kunnen wij een onderhouds- of reparatieopdracht voor uw leaseauto razendsnel laten accorderen door uw leasemaatschappij, waarna onze monteurs voor u aan de slag kunnen. Hierbij kunnen wij uiteraard ook vervangend vervoer voor u regelen. Leaserijders uit de omgeving van Dronten kunnen het onderhoud aan hun leaseauto op deze manier zorgeloos in de buurt laten uitvoeren.

Een afspraak maken voor het onderhoud van uw lease auto

Is uw leaseauto toe aan een onderhoudsbeurt, is het tijd voor de jaarlijkse APK of is een reparatie noodzakelijk? Neem dan vooral contact op om te kijken of wij de opdracht van uw leasemaatschappij uit mogen voeren. Wanneer uw leasemaatschappij de opdracht heeft geaccordeerd, brengt u de auto bij ons langs of halen wij deze bij u op. Wij zorgen er vervolgens voor dat u weer zo snel mogelijk kunt genieten van uw vertrouwde auto.

Recensies

review-top-img

Goede tussentijdse terugkoppeling over status onderhoud en advies voor aanvullende wzh.

Anton – Dronten
review-bottom-img
review-top-img

De kennismaking met dit bedrijf heb ik als erg prettig ervaren. Keurige werkplaats en bij de onderhoudsbeurt een duidelijk verhaal.
Hier is de auto in goede handen en ga je weg met een goed gevoel.

Marianne – Dronten
review-bottom-img