Audi gaat meer investeren

Audi gaat meer investeren | Audi occasions | Autocentrum Douwe de Beer

Audi occasions zijn de afgelopen maanden zeer in trek bij Autocentrum Douwe de Beer. In oktober dit jaar schreven we al dat de verkopen van Audi flink waren gestegen. Deze week is in het nieuws gekomen dat Audi de wens heeft om de grootste premium autofabrikant ter wereld, te weten BMW, in te halen.

Audi wil dit doel bereiken door significant meer te gaan investeren in de ontwikkeling van nieuwe modellen. Op dit moment blijken de investeringen hiervoor nog onvoldoende. De bron achter deze informatie heeft aangegeven graag anoniem te willen blijven. Om die reden is het bericht naar buiten gebracht door Persbureau Reuters en Automotive News. Audi zal zelf naar verwachting pas op 27 december het nieuws over haar voorgenomen investeringen kenbaar maken.

Investeringsplannen Audi

Zover als er reeds informatie bekend is over de investeringsplannen van Audi, lijkt het er op dat het populaire Duitse automerk tot en met 2018 totaal meer dan 20 miljard euro gaat investeren. Dit komt neer op ruim vier miljard euro per jaar. Bedenk hierbij dat bijvoorbeeld in 2011 Audi ‘slechts’ 2,6 miljard euro op jaarbasis investeerde. Een onderdeel van de investeringsplannen betreft het uitbreiden van de activiteiten in het buitenland. Zo wil het Audi autofabrieken in Brazilië, China en Mexico opzetten. De verwachting is dat er in 2014 voor het eerst meer auto’s in het buitenland geproduceerd gaan worden, dan in Duitsland zelf.

Met haar plannen hoopt Audi aan het einde van dit decennium concurrent BMW ingehaald te hebben als werelds grootste fabrikant van premium auto’s. Vanaf 2020 wil Audi elk jaar twee miljoen auto’s produceren. Eén van de modellen die hierin een belangrijke rol gaat spelen is de Audi Q1, het kleine broertje van de Audi Q3.

Tweedehands Audi kopen of leasen

Bent u ook Audi-fan en op zoek naar een Audi occasion? Autocentrum Douwe de Beer is al jaren dé specialist op het gebied van jonge Audi occasions. Bij ons is het mogelijk om uw tweedehands Audi te kopen, zakelijk te leasen of particulier te leasen. Bekijk onze Audi occasion pagina voor het actuele aanbod. Alle getoonde auto’s zijn daadwerkelijk fysiek aanwezig in onze showroom in Dronten.

Maakt uw favoriete Audi geen onderdeel uit van ons actuele assortiment? Geen enkel probleem! Autocentrum Douwe de Beer heeft bijzonder veel ervaring met Audi’s importeren uit het buitenland.

Weet u nog niet zeker of u uw Audi wilt kopen of leasen? Laat ons u dan helpen. Op onze lease pagina kunt u heel eenvoudig uw leasebedrag berekenen. En mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gewoon contact op met Autocentrum Douwe de Beer.