Audi verkopen stijgen

Audi verkopen stijgen | Audi occasions | Autocentrum Douwe de Beer

De autoverkopen van Audi stijgen dit jaar. In september werden de meeste Audi’s verkocht. Met een stijging van 10% ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder, kwam het aantal verkochte Audi’s uit op 150.300 stuks. Nadat in 2012 de verkoopdoelstelling van Audi ruimschoots werd behaald (de autoverkopen waren 11,7% hoger dan in 2011), wil de autoproducent de groei voortzetten in 2013.

De doelstelling in 2013 betrof het verkopen van tenminste 1,34 miljoen Audi’s wereldwijd. In de eerste negen maanden van dit jaar zijn er al bijna 1,2 miljoen nieuwe Audi’s verkocht. Als in het vierde kwartaal gemiddeld evenveel Audi’s worden verkocht als in de afgelopen drie kwartalen, dan komt het totaal aantal verkochte Audi’s uit op 1,79 miljoen.

Verkopen Audi 2013

In de eerste negen maanden van 2013 heeft Audi al te maken gehad met een stijging van 7,6% in haar autoverkopen. Dit, in vergelijking met dezelfde periode in 2012. Vooral in China blijken mensen steeds vaker een nieuwe Audi te kopen. De verkoop van Audi’s is hier namelijk met maar liefst 28,2% gestegen. Andere landen waar Audi groene cijfers boekte, waren de Verenigde Staten en Groot-Brittanië. Ondanks de algehele groei zijn er ook landen waarin minder Audi’s werden verkocht. Voorbeelden hiervan zijn Duitsland, Frankrijk en Italië. Op dit moment zijn de meest verkochte modellen van Audi de Audi A3 Sportback, de Audi Q3 en de Audi Q5. Ondanks dat Audi verwacht in 2013 meer omzet te gaan maken, verwacht zij eveneens dat de totale winst zal dalen ten opzichte van 2012.

Audi kopen of leasen?

Wilt u ook graag in een Audi rijden? En heeft u al bedacht of u uw Audi wilt kopen of leasen? Autocentrum Douwe de Beer is zonder twijfel een van dé specialisten in Nederland in de koop en lease van Audi’s. Bekijk op onze occasion pagina het brede assortiment dat wij voor u hebben geselecteerd, of kom gewoon eens langs in onze showroom in Dronten. En maakt uw favoriete Audi momenteel geen onderdeel uit van ons assortiment? Geen enkel probleem. Autocentrum Douwe de Beer gaat gratis en vrijblijvend voor u op zoek naar uw droomauto. Mocht uw droomauto in Nederland niet beschikbaar zijn, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres om een BMW, Mercedes of Audi te importeren uit het buitenland.

Autocentrum Douwe de Beer heeft een jarenlange ervaring op het gebied van importeren, leasen en verkopen van auto’s en helpt u graag verder. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons online contactformulier. Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0321-320202.