BMW 5 serie opnieuw zuiniger

BMW 5-serie krijgt update | BMW leasen | Autobedrijf Douwe de Beer

Na drie jaar is de BMW 5 serie weer vernieuwd. De diesel is zuiniger gemaakt en verdient nu het A-label. Daarnaast is het uiterlijk iets sportiever gemaakt door een bredere bumper achterop en een nieuw ontwerp van de luchtinlaat. Ook is LED verlichting als optie toegevoegd.

Het zijn eigenlijk bijna alleen kleine wijzigingen die alleen kenners zien, maar het belangrijkste is toch wel het zuiniger maken van het model. Het model heeft nu een gecombineerd gemiddeld verbruik van 4,5 liter per 100 km en een CO2 uitstoot van 119 gram per kilometer. Het is echter net niet genoeg voor een lagere bijtelling en het model blijft dus in de 25% bijtelling klasse in plaats van de gewenste 20 %.

Vanaf november 2013 hoef je niet meer zelf te sturen in de file. De optionele Traffic Jam Assistant heeft niet alleen de actieve cruise control om afstand te houden, maar kan in de file ook in bochten de voorganger volgen. Het model kan van 0 naar 100 in 9,7 seconden en de topsnelheid is 214 km/u.

BMW occasion kopen, leasen of importeren

Bij autobedrijf Douwe de Beer staan verschillende BMW occasions. Naast BMW is Douwe de Beer gespecialiseerd op jonge Audi en Mercedes occasions. Kijk voor alle actuele auto’s op het occasion overzicht. Staat uw droomauto er niet bij? Dan zoeken wij deze voor u in binnen en buitenland en zo nodig importeren wij uw auto uit Duitsland. U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier.