BMW viert feest met M4 cabrio

BMW viert feest met M4 cabrio | Douwe de Beer Occasions

Omdat de M3 cabriolet 30 jaar geleden door BMW werd geïntroduceerd, is het feest bij BMW! En hoe kan dit heugelijke feit beter gevierd worden dan met een speciaal jubileummodel? De M3 cabrio wordt echter niet meer onder deze naam geproduceerd en daarom brengt BMW dit jaar een speciale BMW M4 cabriolet Edition 30 Jahre uit. Een zeer gelimiteerde jubileum editie van de sportieve cabriolet.

BMW M4 Edition 30 Jahre

Van deze speciale cabriolet zullen er wereldwijd slechts 300 beschikbaar zijn. De auto is bovendien alleen leverbaar in de kleur Macao Blue of de kleur Mandarin II uni. Macao Blue is de kleur waarin de eerste generatie M3 cabrio 30 jaar geleden debuteerde. Mandarin II uni is een verwijzing naar Dakar Yellow, een kleur die beschikbaar was voor de tweede generatie BMW M3 cabriolet. Tot slot wordt deze jubileumversie uitgerust met Competition Package. Dit houdt een krachtige motor met maar liefst 450 pk in, een adaptief sportonderstel en grote lichtmetalen velgen van maar liefst 20 inch.

Productie BMW M3 beëindigd

Vrijwel tegelijkertijd met de aankondiging van het jubileummodel, kondigde BMW aan te stoppen met de productie van de BMW M3. Het model voldoet niet meer aan de eisen die tegenwoordig aan uitlaatgassen gesteld worden. De plek van de M3 wordt binnen de productrange van BMW overgenomen door de M4, welke nu al in technisch opzicht gelijk is aan de BMW M3. Of de BMW M3 definitief nooit meer terugkomt durft BMW nog niet te zeggen.

Sportieve occasions bij Autocentrum Douwe de Beer

Ook voor een sportieve Duitse topoccasion bent u bij Autocentrum Douwe de Beer aan het juiste adres. Zo vindt u bij ons regelmatig BMW modellen met M-Sportpakket in het assortiment en ook vele Mercedessen met AMG-Sportpakket weten onze showroom te bereiken. Daarnaast hebben wij zo nu en dan een echte Mercedes AMG of een BMW M-model op voorraad. Deze laatste modellen zijn het toppunt wat sportiviteit en exclusiviteit betreft. Ons huidige aanbod bekijkt u gemakkelijk online of kom eens langs in onze showroom.