BOVAG lanceert eigen verkoopsite voor occasions

BOVAG lanceert eigen verkoopsite voor occasions | Autocentrum Douwe de Beer

Branchevereniging BOVAG heeft onlangs, in samenwerking met Bovemij, een eigen verkoopsite voor occasions gelanceerd; viaBOVAG.nl. Hiermee gaat BOVAG de strijd aan met portalen zoals Marktplaats en Autoscout24. Deze verkoopsites hebben inmiddels zo’n machtige positie binnen de autobranche, dat de advertentietarieven enorm stijgen en autobedrijven steeds minder controle hebben op hun advertenties.

Met de website viaBOVAG.nl wil de BOVAG deze situatie doorbreken. Een eerlijke, betrouwbare en transparante occasionsite was de wens van zowel BOVAG-autobedrijven als van consumenten. Dit is dan ook het doel van viaBOVAG.nl. Met de komst van het nieuwe platform hebben autobedrijven meer invloed op hun advertenties en consumenten hebben alle zekerheid dat zij een betrouwbare auto kopen.

Occasionsite viaBOVAG.nl

ViaBOVAG.nl is een occasionsite waar exclusief BOVAG-autobedrijven hun occasions kunnen aanbieden. Dit betekent dat u op de website uitsluitend betrouwbare occasions van betrouwbare autobedrijven zult vinden. U profiteert altijd van drie zekerheden, namelijk all-in prijzen, 6 maanden BOVAG garantie en de BOVAG Omruilgarantie, waarbij de auto binnen 14 dagen of tot maximaal 750 kilometer omgeruild mag worden. Bovendien is er de mogelijkheid om binnen het occasionaanbod op viaBOVAG.nl diverse extra zekerheden te selecteren, zoals het ‘100 % Onderhouden’ label waarbij de occasion gegarandeerd alle onderhoudsbeurten heeft gehad.

Testfase

Betrouwbaarheid is hetgeen waar de BOVAG al jaren garant voor staat. Met het nieuwe occasionplatform willen zij nu iets extra’s bieden. Het belangrijkste vindt de BOVAG dat autobedrijven en consumenten tevreden zijn met de de nieuwe occasionsite, maar uiteindelijk moet viaBOVAG.nl dé occasionsite voor de betere occasions worden.

ViaBOVAG.nl is sinds april online, maar bevindt zich momenteel nog in de testfase. Eén voor één zal de website worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en worden verbeterd aan de hand van de feedback van autobedrijven en consumenten.

Betrouwbare auto’s bij Autocentrum Douwe de Beer

Als lid van de BOVAG profiteert u bij Autocentrum Douwe de Beer altijd van de BOVAG zekerheden bij aankoop van een occasion. Betrouwbaarheid is iets wat ook wij erg belangrijk vinden. Zowel in onze service als voor de auto’s zelf. Niet voor niets spitsen wij ons al jaren toe op occasions van Duitse merken zoals Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen, welke bekend staan om hun betrouwbaarheid. Het initiatief voor een betrouwbare occasionsite van de BOVAG juichen wij daarom van harte toe!