Ex-lease auto kopen blijft populair

Ex-lease auto kopen blijft populair | Douwe De Beer Occasions

De ex-lease auto wint steeds meer aan populariteit op de markt voor tweedehands auto’s. Vooral in het afgelopen jaar is de vraag naar deze specifieke soort tweedehands auto’s flink gestegen in vergelijking met de vraag naar nieuwe auto’s en de vraag naar tweedehands auto’s uit de particuliere markt. Omdat de voordelen van de aanschaf van een ex-lease auto bij steeds meer mensen bekend zijn, gaan mensen ook vaker specifiek op zoek naar een auto met een dergelijke achtergrond.

De transparante onderhoudsgeschiedenis, het ruime aanbod en de hoge kwaliteit van ex-lease auto’s zijn drie redenen om specifiek voor deze soort tweedehands auto’s te kiezen. Autocentrum Douwe de Beer heeft vaak ex-lease auto’s in het assortiment, die u zowel kunt kopen als leasen.

Onderhoudshistorie ex-lease auto

Een van de belangrijkste redenen om een ex-lease auto te kopen is de transparante onderhoudsgeschiedenis die bij deze tweedehands auto’s geleverd wordt. Aangezien al het onderhoud via de leasemaatschappij is verlopen, is dus precies na te gaan wanneer er iets vervangen of gerepareerd is in het verleden. Een punt wat bij andere tweedehands auto’s vaak minder inzichtelijk is. Samen met het feit dat een ex-lease auto daarnaast vaak nog relatief jong is, zorgt dit ervoor dat de kwaliteit van ex-lease auto’s erg hoog is.

Aanbod tweedehands auto’s

Bij het kopen van een ex-lease auto heeft de consument bovendien ook steeds meer keuze. In 2007 en 2008 zijn namelijk bovengemiddeld veel leasecontracten afgesloten, die in de komende jaren aflopen. Vooral de Opel Corsa en de tweedehands Volkswagen Golf zijn populair wanneer het gaat om de keuze voor een ex-lease auto. Bij Autocentrum Douwe de Beer vindt u daarnaast echter ook jonge lease occasions uit het hogere segment.

Ex-lease auto kopen

Particulieren oriënteren zich vaak online wanneer zij een tweedehands auto kopen. Daarbij zoeken ze naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en vergelijken ze verschillende aanbieders. Als er een geschikte tweedehands auto is gekozen, bezoeken consumenten daarna vaak de auto in de showroom. De aanwezige autospecialisten kunnen hen daar helpen bij het beslissen.

Bent u van plan een tweedehands auto aan te schaffen en wilt u zeker zijn dat u een goed aanbod krijgt op een tweedehands auto van hoge kwaliteit? Autocentrum Douwe de Beer heeft een groot aanbod aan jonge, Duitse tweedehands auto’s, die u kunt kopen of leasen. Op onze website vindt u ons volledige assortiment. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze website, of bellen naar het telefoonnummer +31 321 – 320 202.