Kleine auto occasion bij Douwe de Beer

Kleine auto occasion | Douwe de Beer

Kleine occasions zijn en blijven populair. Mensen ruilen steeds vaker hun grote, dure auto in voor een kleine, goedkopere auto. En daar zijn verschillende redenen voor. Zo zijn kleinere occasions zuiniger en goedkoper in gebruik en onderhoud. Daarnaast komt de omvang van een compacte auto van pas als u uw kilometers vooral in of rondom de stad maakt. Een kleinere auto is bijvoorbeeld een stuk makkelijker te parkeren.

Benieuwd naar ons aanbod jong gebruikte kleine occasions? Bekijk de voorradige modellen!



Denkt u erover om een kleine auto occasion aan te schaffen? Dan is dit blog voor u!


Kleine auto tweedehands: de voordelen

We zetten een aantal voordelen van kleine (tweedehands) auto’s voor u op een rijtje.

Een kleine auto is onder meer:

Zuiniger

Het gewicht van de auto en het motorblok hebben invloed op het brandstofverbruik van uw auto. Een kleine occasion rijdt daarom een stuk zuiniger.

Goedkoper in wegenbelasting

Kleine occasions zijn vaak lichter in gewicht en daardoor is de wegenbelasting goedkoper dan die voor zwaardere auto’s.

Voordelig in onderhoud

Kleine auto’s zijn vaak een stuk goedkoper in onderhoud, omdat kleine onderdelen simpelweg goedkoper zijn dan grote auto-onderdelen. Een set banden voor een kleine auto is bijvoorbeeld al snel honderden euro’s goedkoper dan een bandenset voor een grotere auto.

Makkelijker te parkeren

Een voor de hand liggende reden is dat u met een compacte auto veel makkelijker een parkeerplek vindt waar uw occasion fijn in past. Plus het inparkeren gaat een stuk soepeler!


Kleine occasion

Waarom kiezen voor een kleine occasion bij Douwe de Beer?

Douwe de Beer is uw betrouwbare partner voor kleine auto occasions. We hebben een uitgebreid assortiment kleine auto’s van verschillende luxe merken en modellen die aan al uw wensen en eisen voldoen. Denk aan merken als Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen.

U kunt bij Douwe de Beer terecht voor de aanschaf van een kleine occasion, maar ook voor financial occasion lease. Bekijk ons actuele aanbod kleine auto occasions nu online. We updaten onze voorraad regelmatig!


U bent daarnaast van harte welkom om onze occasions in het echt te bekijken in onze showroom in Dronten. We staan bekend om onze huiselijke sfeer en de waarde die we hechten aan persoonlijk contact. Onze specialisten staan klaar om u het beste advies te geven. Maak vandaag nog uw afspraak!


Vind de kleine occasion van uw dromen

Staat de occasion van uw dromen er niet tussen? Dan kunt u een vrijblijvend importverzoek indienen, waarna wij op zoek gaan naar het merk en de specifieke uitvoering die u wenst. U kunt op basis van uw zoekcriteria een occasion alert instellen. Op het moment dat er een auto binnen is gekomen die aan uw zoekcriteria voldoet, hoort u direct van ons!