Mercedes hybride met 7% bijtelling

Mercedes hybride met 7% bijtelling | Douwe De Beer Occasions

Nu de nieuwe bijtellingsregels zijn ingegaan en veel leaseauto’s in een hogere bijtellingsklasse vallen, spelen autofabrikanten hier slim op in met nieuwe, zuinige modellen. Zo heeft Mercedes aangekondigd, dat het nog voor 2017, 10 zogenaamde plug-in hybrides wil kunnen aanbieden. Op het moment van schrijven voert Mercedes al twee van dergelijke modellen, namelijk de S500 plug-in hybrid en de C350 plug-in hybrid.

De plugin hybrid is een hybride auto die in tegenstelling tot de traditionele hybride auto kan worden bijgeladen via een laadstation. Deze auto’s beschikken over de combinatie van een elektromotor en een zuinige verbrandingsmotor.

De Mercedes C350 plug-in hybrid

De Mercedes C350 plug-in hybrid lijkt een ware bestseller te gaan worden voor de zakelijke markt. Immers, doordat de uitstoot van deze auto onder de 50 gram per kilometer ligt, valt het model in de 7% bijtellingsklasse. Het gezamenlijke vermogen van de verbandings- en elektromotor bedraagt daarbij een indrukwekkende 279 pk. Wordt er alleen op de emissieloze elektromotor gereden, dan kan dit model een topsnelheid van 130 kilometer per uur halen en een afstand van maximaal 31 kilometer afleggen.

Standaarduitrusting van de Mercedes C350 plug-in hybrid

Naast de standaarduitrusting die bij de nieuwste C-klasse (de W205, introductiejaar 2014) hoort, beschikt de Mercedes C350 plug-in hybrid over luchtvering, waardoor dit model extra comfortabel rijdt. Daarnaast beschikt het model over een moderne 7-traps automatische transmissie. Met een officieel verbruik van 2,1 liter per 100 kilometer en een topsnelheid van 250 kilometer per uur, is de Mercedes C350 plug-in hybrid een sedan die het hart van menig leaserijder sneller zal doen kloppen. Deze zuinige Mercedes is vanaf april 2015 leverbaar.

Mercedes occasions bij Autocentrum Douwe de Beer

Autocentrum Douwe de Beer is gespecialiseerd in jonge occasions van de grote Duitse merken. Zo vindt u in onze showroom topmodellen van Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen. Op onze website kunt u zelf eenvoudig berekenen wat het zou kosten om één van onze occasions te leasen. Daarnaast bent u vanzelfsprekend welkom in onze showroom in Dronten voor persoonlijk advies en een kop koffie of thee. Ook is het goed om te weten dat onze monteurs u op ieder moment kunnen ondersteunen met professioneel auto onderhoud.