Nieuw: Mercedes S-Klasse cabrio

Nieuw: Mercedes S-Klasse cabrio | Douwe de Beer Occasions

Deze maand introduceert Mercedes een nieuw, bijzonder model: de S-Klasse cabriolet. Deze cabriolet uit het topsegment zal op de ‘Internationale Automobil Ausstellung für Personenkraftwagen (IAA) in Frankfurt zijn première beleven. Het betreft een cabrio met een bijzonder stijve carrosserie die barst van de innovaties.

Zo is er gebruik gemaakt van aluminium en magnesium onderdelen, om het gewicht van de S-Klasse cabriolet zo laag mogelijk te houden. Op deze manier is het gewicht van de carrosserie teruggebracht tot het gewicht van de S-Klasse coupé. Daarnaast zit deze cabrio vol met automatische snufjes, die het aangenaam toeven maken in dit topmodel van Mercedes

‘De meest comfortabele cabrio ter wereld’

Mercedes heeft zich namelijk tot doel gesteld om ‘de meest comfortabele cabriolet ter wereld’ te produceren. Daarom kan de S-Klasse cabrio uitgerust worden met AIRCAP, een volautomatisch windscherm en met AIRSCARF, waarmee de hoofdruimte van de inzittenden automatisch verwarmd wordt. Daarnaast beschikt dit model o.a. over verwarmde armsteunen en stoelverwarming, waardoor het klimaat in de auto zelfs met de kap open op ieder moment aangenaam moet zijn. Eenmaal ingeschakeld, werken deze systemen allemaal volautomatisch en vereisen deze noch instellingen, noch het selecteren van een speciale modus.

Exclusiviteit is troef bij de S-Klasse cabrio

Zoals we gewend zijn bij de Mercedes S-Klasse, straalt alles aan deze auto luxe uit. Zo is de stoffen kap, die bestaat uit meerdere lagen, leverbaar in vier verschillende kleuren. Het interieur kan naar wens worden bekleed met leer, nappa leer, of designo nappa leer. Voor het interieur heeft Mercedes bovendien zes verschillende kleurconcepten samengesteld. Als vanzelfsprekend kan deze laatste telg van de Mercedes-familie ook uitgerust worden met diverse veiligheidsinnovaties. Denk hierbij aan PRE-SAFE, Brake Assist System PLUS, en Collision Prevention Assist Plus.

Mercedes occasions bij Autocentrum Douwe de Beer

Bij Autocentrum Douwe de Beer vindt u Mercedes occasions in diverse prijsklassen. Van de compacte A-Klasse tot de uiterst luxe S-Klasse, Autocentrum Douwe de Beer maakt het voor u mogelijk. Al onze occasions hebben een uitzonderlijk hoge kwaliteit en hebben daarnaast meestal relatief weinig kilometers op de teller. Naast jonge Mercedes occasions, staat Autocentrum Douwe de Beer tevens bekend om haar collectie met Audi-, BMW- en Volkswagen occasions. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.