Nieuwe BMW X5

Nieuwe BMW X5 | BMW kopen of leasen | Autobedrijf Douwe de Beer

Het is misschien op het eerste gezicht niet te zien, maar de nieuwe BMW X5 is wel degelijk verbeterd. Het was volgens BMW onnodig om de buitenkant te veranderen, aangezien het afgelopen half jaar de verkoopcijfers wederom zijn gestegen. De échte BMW-kenners zullen overigens wel degelijk veranderingen ervaren. De nieuwe BMW X5 is ruimer, zuiniger en slimmer dan zijn voorganger.

De nieuwe BMW X5, de derde generatie, beschikt over een groot, vrijstaand beeldscherm op het dashboard om inzittenden te voorzien van infotainment. Het traditionele scherm in het dashboard werd hierdoor overbodig. Het dashboard zelf is platter en lager, waardoor de bestuurder nog meer het gevoel krijgt hoger en ruimer te zitten.

Meer bagageruimte

Maar niet alleen voorin de nieuwe BMW X5 is er meer ruimte gecreëerd, ook achterin hebben de passagiers meer ruimte tot hun beschikking. Daarbij is de bagageruimte met 30 liter vergroot. En voor het geval dat u meer ruimte voor uw passagiers nodig heeft dan voor bagage, dan kunt u er ook voor kiezen de ruimte te gebruiken voor een 3e zitrij.

Touchpad voor navigatie

Naast dat de nieuwe BMW X5 een stuk ruimer is, is deze ook slimmer en zuiniger. Zo hoeft u voortaan niet meer te werken met letters en knoppen om de navigatie van de luxe Duitse SUV te bedienen, maar kunt u voortaan al schrijvende op een touchpad het navigatiesysteem van input voorzien. Door eenvoudigweg uw aankomstbestemming in handschrift op de touchpad te schrijven, herkent het navigatiesysteem automatische de bedoelde locatie. Daarbij helpt de nieuwe BMW X5 u voortaan ook met het parkeren en filerijden. De volledig automatische Parking Assistant stuurt niet alleen, maar geeft ook gas en remt. De zogeheten Traffic Jam Assistant neemt het rijden tot 40 km/uur in een file volledig van u over.

5,6 liter op 100 km

Een combinatie van gewichtsbesparing (90 kilo), minder luchtweerstand (CW-waarde van 0,31) en een standaard achttraps automaat dragen er aan bij dat de nieuwe BMW X5 een stuk zuiniger rijdt. Zo kent de bolide een verbruik van 5,6 liter op 100 km (1,0 liter op 17,9 km) en heeft deze een (voor het segment) lage CO2-uitstoot van 149 g/km.

Nieuwe BMW X5 kopen, leasen of importeren

Bent u geïnteresseerd in het kopen, leasen of importeren van de nieuwe BMW X5? Om te kunnen profiteren van de beste prijs en service is het verstandig u uitvoerig te laten adviseren door een specialist in BMW’s. Autocentrum Douwe de Beer heeft al vele jaren ervaring in het assisteren van zowel particulieren als bedrijven. Graag helpen wij u gratis en vrijblijvend!

Bel voor meer informatie met telefoonnummer 0321-320202 of vul het contactformulier op deze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!