Occasion lease in trek bij leaserijder

Occasion lease in trek bij leaserijder | Douwe De Beer Occasions

Het leasen van een jonge tweedehands auto begint een trend te worden. Steeds meer leaserijders zien namelijk de voordelen in van een tweedehands leaseauto. Doordat de bijtellingsregels 60 maanden van kracht blijven nadat een auto voor het eerst op kenteken is gezet, zijn jonge occasions vaak nog enkele jaren tegen een voordelige bijtelling te leasen.

Daarnaast hebben occasions van maximaal enkele jaren oud een relatief groot deel van de afschrijving achter de rug, waardoor het maandelijkse leasebedrag al gauw een stuk lager uitvalt dan bij een vergelijkbare nieuwe auto. Uit onderzoek blijkt dat leaserijders vaak wel eisen stellen aan een lease occasion. Zo kiezen zij meestal voor een auto van maximaal 4 jaar oud en moet de occasion goed onderhouden zijn.

Voordelen van een lease occasion

Lease occasions vallen vooral in de smaak bij autorijders die tegen een voordelig maandbedrag in een rijk uitgeruste, ruime auto willen rijden. Dat de auto niet nieuw is, maakt deze doelgroep weinig uit. Naast het financiële voordeel, is een bijkomend voordeel dat occasions een korte levertijd hebben. Waar de levertijd van een nieuwe auto op kan lopen tot enkele maanden, zijn occasion op voorraad en vaak al binnen een week af te leveren.

Tweedehands auto leasen bij Autocentrum Douwe de Beer

Autocentrum Douwe de Beer is al jaren het adres voor een luxe jonge lease occasion. Onze voorraad bestaat voornamelijk uit perfect onderhouden occasions van de merken Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen. Omdat wij bovendien voornamelijk occasions van maximaal enkele jaren oud inkopen, zijn onze auto’s vaak nog enkele jaren tegen een voordelig bijtellingstarief te leasen. Onze verkoopadviseurs kunnen u alles vertellen over onze auto’s en onze voordelige voorwaarden voor occasion lease.