Occasion test: BMW 5-serie

Occasion test: BMW 5-serie | Douwe De Beer Occasions

De BMW 5-serie die eind 2009 uitkwam, is volgens de ANWB een betrouwbare generatie met uitmuntende rijeigenschappen. Niet voor niets wordt de BMW 5-serie vaak aangeduid als een perfecte zakenauto. Het comfort is bij deze auto’s immers hoog, maar daarnaast heeft de 5-serie ook nog een sportieve ondertoon, wat zich uit in de haarscherpe besturing.

De BMW 5-serie is verder ook nog eens ruim, wat zich in de Touring nog eens extra uit, aangezien dit model een vlakke daklijn heeft. Tot slot is het brandstofverbruik relatief laag. Zo verbruikte de BMW 520D BluePerformance uit het testrapport slechts 5,3 liter op 100 kilometer. Het spreekt dan ook voor zich dat BMW occasions uit de 5-serie zeer geliefd zijn.

BMW occasions uit de 5-serie

Nieuw wordt de BMW 5-serie vrijwel altijd voor de zakelijke markt aangekocht. Hierdoor is de kwaliteit van BMW occasions uit deze serie bijzonder hoog. Deze specifieke occasions zijn vrijwel altijd goed onderhouden en daardoor zeer betrouwbaar. Wanneer u een BMW 5-serie in ons aanbod aantreft, kunt u ervan op aan dat de onderhoudshistorie bij ons bekend is. Daarnaast selecteren wij speciaal de modellen met een relatief lage kilometerstand. Daarom vindt u bij ons alleen occasions van topkwaliteit. Wij nodigen u graag uit om dit persoonlijk te komen ervaren in onze showroom in Dronten.

BMW leasen bij Autocentrum Douwe de Beer

Onze BMW occasions kunnen zowel gekocht als geleaset worden. Een BMW leasen heeft meerdere voordelen, bijvoorbeeld de hoge mate van helderheid doordat u een vast leasebedrag per maand betaalt. U kunt uw oude auto daarnaast bij ons inruilen en u wordt direct economisch eigenaar van uw ‘nieuwe’ occasion. Omdat nieuwe auto’s in de eerste jaren relatief veel afschrijven, is een occasion leasen daarnaast ook nog eens voordelig!

BMW importeren

Autocentrum Douwe de Beer heeft een groot aanbod aan BMW occasions. Toch kan het zo zijn dat de uitvoering of het model dat u zoekt net niet op voorraad is. In dat geval kunt u ons importverzoek invullen. Wij gaan in dat geval op zoek naar de BMW occasion die u voor ogen heeft. Dit kan zowel in het binnenland als in het buitenland zijn, afhankelijk van de goedkoopste optie. Op deze manier hebben wij al menig autoliefhebber aan de occasion van zijn of haar dromen geholpen.