Onthulling Audi e-tron

Onthulling Audi e-tron | Douwe de Beer Occasions

Op 17 september is de Audi e-tron officieel onthuld. Waar autoliefhebbers het eerst nog moesten doen met een prototype waar geblokte camouflage op te zien was, is de auto nu volledig zichtbaar gemaakt. In eerste instantie zou het model op de Audi Summit onthuld gaan worden. Dit evenement stond gepland op 30 augustus van dit jaar, maar ging uiteindelijk niet door. Iets meer dan 2 weken later is het dan toch zo ver!

Specificaties Audi e-tron

De vanaf prijs is voor ons land vastgesteld op 82.500 euro en voor deze prijs wordt u de eigenaar van de eerste echte elektrische SUV die Audi voor het grote publiek produceert. Een bijzondere elektrische auto, met een actieradius van maar liefst 400 kilometer. Daarnaast behaalt deze SUV binnen vijf seconden een snelheid van 100 kilometer per uur en wint de Audi e-tron energie terug in 90% van de gevallen dat er geremd wordt. Al met al zeer mooie prestaties voor deze volledig elektrische SUV.

E-tron Charging Service

Naast de introductie van de Audi e-tron, komt het merk ook met haar eigen elektrische mobiliteitsservice. Deze service, e-tron Charging Service genaamd, biedt toegang tot maar liefst 80% van alle laadpunten binnen Europa. Dit zijn 72.000 laadpunten, verdeeld over 16 landen, waarbij de facturatie voor het gebruik centraal via Audi gaat lopen. Met behulp van de myAudi app wordt het bovendien mogelijk om langere reizen te plannen en daarbij automatische stops in te plannen bij geschikte laadstations. Bij de speciale snellaadstations van Ionity kan de auto zelfs binnen een half uur volledig opgeladen worden.

Jonge Audi occasions bij Douwe de Beer

Al meer dan 10 jaar is Autocentrum Douwe de Beer gespecialiseerd in jonge occasions van de merken Audi, BMW, Mercedes-Benz en Volkswagen. Onze verkoopadviseurs staan bekend om hun persoonlijke aanpak, want wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe auto perfect bij uw wensen past. U kunt ons huidige aanbod online op onze website vinden, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Dronten! In de toekomst zult u de Audi e-tron ook regelmatig in ons aanbod terugvinden.