Ook leaseauto onderhoud bij Autocentrum Douwe de Beer

Ook leaseauto onderhoud bij Autocentrum Douwe de Beer | Douwe de Beer Dronten

Wat u misschien niet weet, is dat wij als autobedrijf niet alleen gespecialiseerd zijn in het verkopen van de mooiste occasions van de grote Duitse merken, maar dat we daarnaast ook over een eigen moderne werkplaats beschikken. Dit betekent dat u al het voorkomende onderhoud aan uw auto vertrouwd bij ons uit kunt laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan een reguliere beurt, de APK, storingen verhelpen, reparaties en schadeherstel.

Omdat wij bovendien werken met het systeem ROB-Net, kunnen wij ook opdrachten voor alle grote leasemaatschappijen uitvoeren. Heeft u dus een leaseauto en is het tijd voor een onderhoudsbeurt of heeft u per ongeluk schade gereden? Dan kunnen wij u in veel gevallen snel weer op weg helpen. Wij leggen de opdracht dan via ROB-Net voor aan uw leasemaatschappij en zodra deze geaccordeerd is, gaan onze technici voor u aan de slag.

De voordelen van leaseauto onderhoud bij een vertrouwd adres

Wanneer u uw leaseauto bij ons laat onderhouden, dan heeft dat voor u een aantal voordelen. Waarschijnlijk woont of werkt u op dat moment namelijk in de regio Dronten en dan is het vaak fijn om een vertrouwd adres in de buurt te hebben, waar ze u en uw auto persoonlijk kennen. Autocentrum Douwe de Beer is zo’n adres. Voor ons is het bijvoorbeeld ook geen enkel probleem om de auto bij u thuis of op het werk op te halen en na afloop van de werkzaamheden weer terug te brengen en ook vervangend vervoer regelen wij graag voor u.

U bent van harte welkom bij Autocentrum Douwe de Beer

Meer weten over onderhoud voor uw leaseauto bij Autocentrum Douwe de Beer? Lees dan verder op onze website, neem vrijblijvend contact met ons op of kom even langs in onze showroom. We horen graag van u hoe we u van dienst kunnen zijn!