Particulier auto leasen dé nieuwe trend

Particulier auto leasen dé nieuwe trend | BMW, Audi of Mercedes

Bent u op zoek naar een andere auto? Lees dan eerst even dit nieuwsbericht voordat u overgaat tot koop van uw bolide. Wist u namelijk dat er momenteel een opkomende trend bestaat in het particulier leasen van auto’s? Waarschijnlijk was u al bekend met zakelijk leasen als financieringsvorm voor auto’s. Vandaag de dag zien we echter steeds meer merken, zoals de Duitse topmerken Audi, Mercedes en BMW, die eveneens particulier kunnen worden geleased. Particulier leasen biedt erg veel voordelen en kan zowel worden toegepast op nieuwe auto’s als op occasions.

Leaset u particulier bij Autocentrum Douwe de Beer, dan zijn de kosten van onderhoud, afschrijving en verzekering verleden tijd. Ook betaalt u geen bijtelling!

Kosten uitsmeren door particulier leasen

Het particulier leasen van een auto wordt tegenwoordig steeds vaker aangeboden. Zowel automerken, leasemaatschappijen en autobedrijven spelen in op deze opkomende trend door financieel aantrekkelijke leasecontracten aan te bieden aan deze ‘nieuwe’ doelgroep. Voor veel mensen is het namelijk interessanter om een vast bedrag per maand te kunnen betalen voor hun auto, dan het aankoopbedrag van de auto ineens te betalen en daarnaast nog eens geconfronteerd te worden met onverwachte kosten op het gebied van onderhoud.

Kortom, particulieren gaan hun auto (een duur kapitaalgoed!) steeds vaker gelijkwaardig beschouwen aan hun huis. Een huis reken je immers ook niet in één keer af. Door bedrijven werd al langer begrepen dat het uitsmeren van kosten, door gebruik te maken van zakelijke leasecontracten, financieel voordeliger kan zijn. Nu zijn ook particulieren zover.

Variabele looptijd particuliere leasecontracten

Naast dat u door het particulier leasen van uw volgende auto voorkomt dat u ineens een stevig aankoopbedrag op tafel moet leggen, bieden ook de variabele looptijden van particuliere leasecontracten grote voordelen. U kunt namelijk al vooraf bepalen hoelang u verwacht gebruik te willen maken van de auto. Is de leaseperiode periode afgelopen, dan kunt u alsnog de auto overnemen tegen een sterk gereduceerd tarief. Ook kunt u natuurlijk wederom kiezen voor een lease auto. Zo voorkomt u dat u afhankelijk bent van de inruilwaarde van uw huidige auto om daarmee uw volgende auto (deels) te financieren. Een particulier leasecontract kunt u al afsluiten voor een looptijd van slechts één jaar. Maar een looptijd van twee, drie, vier of vijf jaar is evengoed mogelijk!

Is particulier leasen iets voor u?

Ben u benieuwd of particulier leasen iets is voor u? Autocentrum Douwe de Beer helpt u geheel vrijblijvend met het maken van de diverse berekeningen. Graag nodigen we u uit in onze showroom! Hier kunt u al alvast ons assortiment aan jonge occasions bekijken, terwijl wij voor u nagaan welke vorm van financiering het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Binnen ons assortiment treft u verschillende merken en typen occasions aan. Toch zijn wij in Nederland vooral bekend als dé specialist in jonge Duitse occasions. Koopt of leaset u een occasion bij Autocentrum Douwe de Beer, dan weet u zeker dat het een auto betreft die in topconditie verkeerd en dat u nooit teveel betaald! Bekijk hier alvast of wij uw BMW, Audi of Mercedes op voorraad hebben. Zo niet, dan gaan wij kosteloos voor u op zoek! Heeft u vragen of wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons online contactformulier in of bel met telefoonnummer 0321-320202.