Tulpenroute nog tot 5 mei geopend!

Tulpenroute nog tot 5 mei geopend! | Douwe de Beer occasions

U zult het misschien al gezien en gehoord hebben, want verspreid door Flevoland staan er weer vele bontgekleurde tulpenvelden in bloei. Dit betekent ook dat de jaarlijkse Tulpenroute weer geopend is. De Tulpenroute bestaat uit een aantal mooie wandel-, fiets- en autoroutes langs de vele tulpenvelden in de omgeving van Dronten/Swifterbant, Lelystad en Zeewolde en deze routes zijn bedoeld om Nederland kennis te laten maken met het buitengebied van Flevoland. U kunt de routes nog tot 5 mei volgen.

Tulpenroute 2019 een groot succes

Volgens de organisatie van de Tulpenroute is deze ook dit jaar weer een groot succes. Zo kwamen er tijdens het afgelopen paasweekeinde duizenden mensen op de verschillende routes af en vielen de Flevolandse tulpenvelden ook in de smaak bij de vele toeristen die ons land tijdens de paasdagen hebben bezocht. Zelf gingen wij op pad met de Mercedes-AMG C 63 S om de autoroute Dronten-Swifterbant te rijden. Een impressie van de Tulpen en van deze prachtige auto, welke nieuw in ons assortiment is, vindt u hieronder.

Volg de Tulpenroute en kom langs in onze showroom

Wanneer u net als wij de autoroute Dronten-Swifterbant gaat rijden, dan kunt u dit prima combineren met een bezoekje aan onze showroom. Onder het genot van een lekkere bak koffie kunt u dan rustig al het moois bekijken wat wij de afgelopen weken in ons assortiment hebben opgenomen. Ook de zeer sportieve en exclusieve Mercedes-Benz C 63 S AMG is hier aanwezig. Wanneer u de Tulpenroute niet gaat rijden, bent u natuurlijk ook van harte welkom, onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Volg de Tulpenroute en kom langs bij Autocentrum Douwe de Beer in Dronten

Volg de Tulpenroute en kom langs bij Autocentrum Douwe de Beer in Dronten

Volg de Tulpenroute en kom langs bij Autocentrum Douwe de Beer in Dronten