Vacature Automonteur / Autotechnicus

Vacature Automonteur / Autotechnicus | Autocentrum Douwe de Beer

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan als automonteur binnen een modern bedrijf waar je werkt aan Duitse topmodellen? Dit is je kans!

De Beer Automotive beschikt over een moderne en professionele werkplaats. Binnen het bedrijf hebben wij passie voor auto’s en oog voor de klant. Wij staan voor kwaliteit, service en communicatie. Wij streven altijd naar de beste oplossing en staan bekend om onze huiselijke sfeer en het persoonlijke contact.

Je zult werkzaam zijn in een enthousiast, compact en zelfstandig team dat elkaar helpt waar dat nodig is. Het team haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit en het zoeken naar de best passende oplossing voor de klant.

Wij zoeken:

Wij zoeken een energieke, nauwkeurige en collegiale automonteur die het aanspreekt om klant- en servicegericht te werken. Je zult zelfstandig werken aan reguliere onderhoudswerkzaamheden, het stellen van de juiste diagnose en het inbouwen van accessoires (bijvoorbeeld trekhaken en alarminstallaties). Door je nieuwsgierigheid blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Verder ben je in het bezit van een diploma automonteur en minimaal een B-rijbewijs. APK keurmeester is een pre.

Wij bieden:

  • Een fulltime baan
  • Modern ingerichte werkplaats
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden

Informatie & sollicitatie

Bekijk hier de volledige vacature. Bel voor meer informatie of voor een afspraak om te komen kijken met werkplaats chef Kees Kaat op telefoonnummer 0321-312782.

Mail je sollicitatie vóór 17 april 2017 naar info@debeerautomotive.nl.