Veel nieuwe BMW modellen in 2018

Veel nieuwe BMW modellen in 2018 | Autocentrum Douwe de Beer

BMW heeft grootse plannen voor de toekomst. Het merk gaat in 2018 namelijk maar liefst 40 nieuwe of verbeterde modellen op de markt brengen! Daarnaast heeft BMW veelbelovende plannen voor de komende jaren als het gaat om duurzaam aangedreven auto’s.

Sowieso zijn alle nieuwe BMW modellen die vanaf 2017 zijn uitgebracht, geschikt voor zowel traditionele als elektrische motoren. Vanaf 2021 gaat BMW zelfs een stapje verder en begint het bedrijf met het produceren van een waterstofauto. Maar allereerst kijken wij uit naar de nieuwe modellen van BMW die we dit jaar kunnen verwachten! We hebben er een aantal voor u uitgelicht.

bmw-x2  

BMW X2

In 2012 werd de BMW X2 al als concept car gepresenteerd, maar in 2018 wordt hij daadwerkelijk uitgebracht. Dit jaar komen er drie varianten van de X2 op de markt, namelijk de Basic, M Sport en M Sport X. Alle modellen zijn uitgerust met een 2 liter benzinemotor en automatische transmissie. Het vermogen varieert tussen de 187 en 227 pk.

bmw-x7  

BMW X7

De X7, die eind 2018 op de markt komt, biedt plaats aan maar liefst 7 personen! Dit SUV model is de luxueuzere en verbeterde opvolger van de X5. De X7 is een grote, stoere wagen met veel glas en gaat het nieuwe SUV vlaggenschip van BMW worden. Over de technische specificaties van dit model is vooralsnog weinig bekend.

bmw-6-gran-turismo-2018  

BMW 6-serie Gran Turismo

De sportievere opvolger van de BMW 5 Gran Turismo is de BMW 6-serie Gran Turismo. Er is keuze uit drie verschillende vermogens, variërend van 252 tot 340 pk. Opvallend aan de BMW 6 is dat het een vijfdeurs auto is, wat vrij uitzonderlijk is in deze klasse. De verwachting is dat dit model een populaire zakenauto zal worden.

bmw-m5  

BMW M5

De M5 is een populair model en dit jaar komt er een vernieuwde versie op de markt. Bij de nieuwe generatie van de M5 maakt M xDrive vierwielaandrijving zijn debuut. En met een vermogen van maar liefst 600 pk en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,4 seconden, is de M5 een ware sportwagen. Het model is standaard uitgerust met lederen bekleding en M-stoelen voorin.

 

Nieuwe BMW modellen bij Autocentrum Douwe de Beer

Bij Autocentrum Douwe de Beer hebben wij altijd een ruim aanbod jonge BMW occasions. U vindt zelfs al een aantal nieuwe BMW modellen in ons aanbod! Wij verwachten een aantal van deze nieuwe BMW modellen vanaf voorjaar 2018 te kunnen leveren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende proefrit? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0321 – 320 202.