Verkopen Audi in de lift

Verkopen Audi in de lift | Douwe de Beer occasions

Het merk Audi heeft in het eerste half jaar van 2015, wereldwijd meer dan 900.000 nieuwe auto’s verkocht. Dit is voor het eerst in haar geschiedenis. In de maanden januari tot en met juni 2015 werden om precies te zijn 902.400 nieuwe Audi’s verkocht, wat 3,8% meer is dan in dezelfde periode vorige jaar.

In Europa verkocht Audi in het afgelopen half jaar 4,1% meer. Vooral de nieuwe modellen van het merk zijn hier succesvol. Zo werden er 9,2% meer auto’s van het model Audi A6 verkocht en maar liefst 23,9% meer van de Audi A7. Procentueel gezien is de Audi TT echter de koploper, hiervan verkocht Audi er in de afgelopen zes maanden 12.300, wat een stijging van 78,1% inhoudt.

De populariteit van het merk Audi

Verder worden er vooral in Noord-Amerika steeds meer Audi’s verkocht. Over het eerste half jaar van 2015, verkocht het merk hier 11% meer auto’s dan een jaar eerder. De Amerikanen kunnen vooral de SUV’s van Audi waarderen, er werden namelijk 28,5% meer nieuwe auto’s van de modellen Q3, Q5 en Q7 afgeleverd in Noord-Amerika. Procentueel gezien deed Audi het daarnaast ook erg goed in Canada (+19,6%) en Brazilië (+39,4%). In China (+1,9%) en Japan (-1,8%) deed Audi het beduidend minder goed.

De nieuwe Audi A4

In het komende half jaar is Audi vooral bezig met de introductie van nieuwe modellen. Zo komt in het vierde kwartaal van 2015 de nieuwe Audi A4 beschikbaar voor de Europese markt. Dit model van Audi zal beschikken over de nieuwste snufjes op het gebied van veiligheid en techniek. Zo zal de nieuwe A4 worden uitgerust met de virtual cockpit die nu al in de laatste modellen van de Audi Q7 en Audi TT wordt toegepast. Daarnaast zijn systemen als adaptive cruise control, rijstrookassistentie en een parkeerhulp beschikbaar voor dit model. Hoewel de nieuwe A4 groter zal zijn dan zijn voorganger, zal deze door het gebruik van nieuwe materialen minder wegen.

Autocentrum Douwe de Beer: specialist in Audi occasions

In het aanbod van Autocentrum Douwe de Beer vindt u op ieder ogenblik een interessant assortiment aan Audi occasions. Doordat wij beschikken over een breed netwerk aan betrouwbare inkoopkanalen, kunnen wij jonge Audi occasions inkopen met weinig kilometers en een luxe uitrusting. Wilt u een Audi kopen bij Autocentrum Douwe de Beer, dan kunt u bovendien uw huidige auto bij ons inruilen. Vul vandaag nog ons online taxatieformulier in en ontvang een eerlijke indicatie met betrekking tot de inruilwaarde van uw huidige auto. Ook kunt u bij ons een Audi leasen, dit kan op basis van financial lease. Met onze online leasecalculator berekent u eenvoudig welk maandbedrag u in dit geval betaalt. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, om onze auto’s te bekijken en voor advies van onze verkoopadviseurs.