Vernieuwde Mercedes S-klasse nóg comfortabeler en luxer!

Vernieuwde Mercedes S-klasse nóg comfortabeler en luxer! | Autocentrum Douwe de Beer

De nieuwe Mercedes S-klasse is zo op het eerste gezicht misschien niet veel veranderd, maar qua rijeigenschappen is dit model toch wel degelijk anders! De nieuwe S-klasse heeft maar liefst 6.500 nieuwe onderdelen die het voor zowel de bestuurder als de passagiers buitengewoon comfortabel maken.

Wat betreft het uiterlijk heeft de S-klasse geen grote transformatie ondergaan. De auto heeft iets strakkere vormen waardoor hij een modernere uitstraling heeft in vergelijking met zijn voorganger, maar het model heeft zijn klasse daarbij zeker niet verloren!

 

Functionaliteit, veiligheid en comfort

De S-klasse is verbeterd op het gebied van functionaliteit, veiligheid en vooral op comfort! Het interieur was altijd al superieur, maar is nu nóg hoogwaardiger afgewerkt. Wat meteen opvalt is het nieuwe stuurwiel. Net als in de vernieuwde E-klasse heeft het stuur nu kleine touchpads waarmee u alle functies op het (grote) beeldscherm gemakkelijk kunt bedienen.

Helemaal nieuw is de energizingfunctie, wat de klimaatregeling, interieurverlichting, stoelen en het audiosysteem met elkaar verbindt. Er is keuze uit verschillende thema’s zoals ‘Vitality’ en ‘Warmth’ en daarmee helemaal af te stemmen op de situatie of op uw stemming!

De belangrijkste vernieuwingen zijn de rijhulp-systemen. Het autonoom rijden met de S-klasse is verbeterd omdat het rijhulp-systeem nu gebruikmaakt van informatie uit het navigatiesysteem en van een aantal camera’s. Ook het autonoom filerijden werkt daardoor perfect!

Nieuwe S-klasse; heel veel luxe!

Achterin heeft de nieuwe S-klasse, net zoals het voorgaande model, ontzettend veel ruimte. Bij de nóg luxere S-klasse Maybach is de achterbank zelfs voorzien van een koelkast en massagefunctie. Ook luxe is het feit dat uw smartphone de autosleutel kan vervangen én dienst kan doen als afstandsbediening om de auto zichzelf (zelfs zonder inzittenden) te laten parkeren.

Autocentrum Douwe de Beer dé Mercedes specialist

Al met al is de nieuwe S-klasse een absoluut topmodel, zowel voor de bestuurder als voor de passagiers. De ‘oude’ S-Klasse was al luxe, maar het model is nu nóg luxer en comfortabeler!

Bij Autocentrum Douwe de Beer is altijd een ruim aanbod Mercedes occasions terug te vinden, daarom kunnen wij ons zeker Mercedes specialist noemen. Heeft u interesse in de nieuwe S-klasse of in een van de andere Mercedes-modellen? Bekijk dan gerust onze huidige voorraad op de website of kom langs in onze showroom. Ook importeren wij regelmatig auto’s wanneer een klant op zoek is naar een specifiek model, type of kleur, welke wij op dat moment niet op voorraad hebben. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden, onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!