Voordelig financial leasen van een occasion

Voordelig financial leasen van een occasion - Douwe de Beer

Het financial leasen van een auto klinkt aantrekkelijk en als ondernemer wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen rijden in een mooie auto. Alleen niet iedereen heeft het budget om in een keer een auto aan te schaffen. Bij financial lease koopt u namelijk een auto op afbetaling, dus zonder liquiditeitsverlies!

Voordelen financial lease

Er zijn vele voordelen bij financial lease, u kunt namelijk zelf uw kosten bepalen en u wordt economisch eigenaar van de auto. Daarnaast kunt u bij financial lease ook zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de periode waarover u de auto wilt leasen. Tevens wordt het rentepercentage dat u betaalt vooraf vastgesteld, zo betaald u een vast leasebedrag per maand. Daarbij spreekt u eventueel nog een slot bedrag af, dit is het bedrag wat eventueel open blijft staan na de looptijd. Dit kan je uiteraard afstemmen op de verwachte restwaarde van de auto.

Een occasion leasen

Nog een mogelijkheid om kosten te besparen, is het leasen van een occasion. Auto’s worden tegenwoordig steeds beter, het is dan ook prima om in een auto van een aantal jaar oud rijden. Het grootste voordeel hierbij is dat u het grootste gedeelte van de afschrijving al is gedaan. Bij een auto van twee jaar oud kan dit al snel gaan om zo’n 50%! Dit is een flink deel van het bedrag dat zorgt dan ook uiteraard weer voor een veel gunstiger leasebedrag.

Financial lease voor particulieren

Financial lease biedt zekerheid en is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en zzp’ers. Toch is financial lease ook voor particulieren interessant en zodoende is het bij Autocentrum Douwe de Beer dan ook mogelijk om als particulier een occasion aan te schaffen op basis van financial lease. Zo hoeft u niet al uw spaarmiddelen aan te wenden om een auto aan te schaffen, maar kunt de kosten veel meer gelijk laten lopen aan het gebruik van uw nieuwe auto.

Financial lease bij Autocentrum Douwe de Beer

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor financial lease? Vraag dan met behulp van onze Lease Calculator een vrijblijvende offerte aan. Binnen een paar eenvoudige stappen berekent u uw leasebedrag per maand. Bekijk al onze occasions op onze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0321-320202 of via ons contactformulier.