Werkplaats De Beer Automotive schoon de zomer in!

Werkplaats De Beer Automotive schoon de zomer in | Douwe de Beer

Nu de temperaturen stijgen, de zon steeds vaker schijnt en met de échte zomer nog in het vooruitzicht, hebben wij onze werkplaats een beetje onder handen genomen. Zo gaat onze werkplaats schoon en opgeruimd de zomer in en staan wij klaar om uw auto gereed te maken voor de zomer!

Naast een uitgebreide showroom met jonge occasions, hebben wij ook een high-tech werkplaats voor het repareren en onderhouden van uw auto. De onderhoudswerkzaamheden waarmee u bij ons terecht kunt zijn onder andere het uitvoeren van een kleine beurt, grote beurt, airco onderhoud en het vervangen van autobanden. Als RDW erkend APK-keuringsstation kunnen wij uw auto ook APK-keuren.

 
werkplaats-de-beer-automotive-schoon-de-zomer-in-4

Werkplaats De Beer Automotive staat voor u klaar

Wilt u uw auto laten onderhouden of repareren? Wij kunnen dit met alle zorg voor u uitvoeren. Wanneer u uw auto bij ons onderbrengt voor reparatie of onderhoud, is het uiteraard mogelijk om vervangend vervoer te krijgen. Wij begrijpen namelijk hoe vervelend het is wanneer u geen auto ter beschikking heeft. Komt het niet uit om uw auto te brengen? Dan kunnen wij de auto bij u thuis of op uw werk ophalen en terugbrengen.

werkplaats-de-beer-automotive-schoon-de-zomer-in-3  

Werkplaatsafspraak maken?

Onze werkplaats is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Uw auto ook klaarmaken voor de zomer(vakantie)? U kunt ons een bericht sturen via ons contactformulier of plan direct een afspraak in op de werkplaats pagina’s op onze website.