Audi A4 occasions

Exterieur Audi A4 B9 | Douwe de Beer occasionsDe Audi A4 is het antwoord van Audi op de Mercedes C-Klasse en de BMW 3-serie. Sinds 1994 is deze veelzijdige middenklasser op de markt en het model is sinds die tijd constant gemoderniseerd en verbeterd. Ter illustratie staat de nieuwe Audi A4 bol van de innovaties op het gebied van veiligheid en is het model, geheel terecht, beoordeeld met vijf sterren tijdens de Euro NCAP botsproeven. Het model is verkrijgbaar als sedan (ook wel Limousine), als stationwagon (ook wel Avant), vierwiel-aangedreven cross-over (ook wel Allroad) en het topmodel is de Audi S4 (leverbaar als Limousine en Avant). Naast de verschillende uitvoeringen biedt Audi voor de A4 keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren. Het laatste model is rijk uitgerust en tot de standaarduitrusting behoren onder andere sportstoelen, 17 inch lichtmetalen velgen, koplampen xenon plus, automatische airco, automatisch openende achterklep en Audi Pre Sense.

Audi A4 Avant

De Audi A4 Avant is de benaming voor de stationwagon. Deze uitvoering is extra ruim en heeft een bagageruimte van 505 liter. Hiermee beschikt deze auto over de grootste bagageruimte binnen zijn segment. Interieur Audi A4 B9 | Douwe de Beer OccasionsWie bovendien extra veel wil vervoeren klapt de achterstoelen neer en creëert zo een laadvolume van maar liefst 1.510 liter. Alle uitvoeringen van de A4 zijn standaard rijk uitgerust en er is daarnaast keuze uit een groot aantal luxe opties. Denk bijvoorbeeld aan Audi’s ‘virtual cockpit’, welke informatie zoals navigatie toont op het digitale instrumentenpaneel van de auto. Maar ook op het gebied van interieur en exterieur is er ruime keuze uit opties als lederen bekleding, decoratielijsten, prachtige lakken en luxe velgen.

Audi A4 occasion

De Audi A4 is een van de meest populaire modellen van Audi. Dit betekent dat er in Nederland altijd een ruim aanbod aan occasions beschikbaar is. In Duitsland is het aanbod zelfs nog vele maler groter. Tevens zijn de auto’s in het buitenland vaak rijker uitgerust dan hier en zijn hier uitvoeringen verkrijgbaar die nooit in Nederland zijn geïntroduceerd. Voor wie op zoek is naar een tweedehands Audi A4 kan het daarom lonen om eens over de grens te kijken.

Uw Audi specialist

Autocentrum Douwe de Beer heeft zich gedurende het afgelopen decennium gespecialiseerd in luxe Duitse auto’s. In onze showroom vindt u daarom bijvoorbeeld prachtige occasions van Audi terug. De Audi A4 en Audi A6 hebben wij bijvoorbeeld regelmatig voor u op voorraad. Al onze occasion zijn geselecteerd op hun uitmuntende prijs-/kwaliteitverhouding en hebben bovendien een korte levertijd. Ook met het leasen of importeren van een Audi A4 kunnen wij u helpen, voor meer informatie staan onze verkoopadviseurs voor u klaar.