Audi A6 occasions

Exterieur Audi A6 C7 | Douwe de Beer OccasionsDe Audi A6 zit in hetzelfde segment als de Mercedes E-Klasse en de BMW 5-serie, namelijk het hogere segment van de middenklassers. De Audi A6 ziet er bijzonder strak en sportief uit en de sedan (ook wel Limousine) heeft zelfs wat weg van een coupé. Naast de sedan is deze auto verkrijgbaar als stationwagon (Avant), cross-over (allroad quattro), S6 (zowel Limousine en Avant) en RS6 (alleen als Avant). Het afwerkingsniveau van de Audi A6 is zeer hoog en het rijgedrag is uitmuntend te noemen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit in zijn segment de meest verkochte auto wereldwijd is.

Audi A6 Avant

De Avant is de Audi A6 stationwagon, deze uitvoering heeft een kofferbak met een inhoud van 565 liter en is daarmee ruimer dan de BMW 5-serie Touring. In zijn segment hoeft dit model alleen de Mercedes E-Klasse Estate achter zich te dulden als het om bagageruimte gaat. Alle uitvoeringen van de A6 zijn standaard rijk uitgerust en bovengemiddeld luxe afgewerkt. Volgens autokenners voelt het interieur van de auto luxer aan dan het interieur van vergelijkbare concurrenten. De nieuwe Audi Ultra modellen zijn bovendien zuinig en vallen dankzij de lage uitstoot in een gunstige bijtellingsklasse.

Audi A6 occasion

Interieur Audi A6 C7 | Douwe de Beer OccasionsOok op de tweedehands markt is de Audi A6 geliefd. Het occasionaanbod is in Nederland aanzienlijk, maar voor een jonge occasion met weinig kilometers moet men al snel uitwijken naar het buitenland. Doordat de fabrieksgarantie van Audi in heel Europa geldig is, is een jonge tweedehands A6 uit bijvoorbeeld Duitsland een relatief voordelige optie. Autocentrum Douwe de Beer kan u helpen bij het vinden van de voordeligste optie en kan de gehele importprocedure voor u uit handen nemen.

Uw Audi specialist

Autocentrum Douwe de Beer heeft zich in de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in de grote Duitse automerken. Het merk Audi mag daarom niet in onze showroom en in onze werkplaats ontbreken. In onze showroom hebben we ook regelmatig jonge, luxe uitgeruste auto’s van het type Audi A6 staan. Onze verkoopadviseurs kunnen u alles over deze auto’s vertellen. Maar ook voor onderhoud bent u bij ons meer dan welkom. Onze professionele monteurs werken namelijk dagelijks aan Audi’s en kunnen u met al het onderhoud en gangbare reparaties van dienst zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden met betrekking tot uw specifieke wensen.